Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 12.06.2020 Darko Lazic u nocnom zivotu.Maca izjavio sta predstavljaju starlete.Ozivela pesma Natase Bekvalac .

Ekskluzivno i Premijera emitovane 12.jun 2020 godine na televiziji Pink,u danasnjim emisijama mozete pogledati nova desavanja pa tako u emisiji Ekskluzivno mozete da pogledate pismeni dokaz o tome da li je Mia Borisavljevic pozitivna na korona virus.U istoj emisiji tema je Mirko Sijan i Bojana Rodic kao i to da ce Goca Bozinovska uskoro biti baba.Dragan Marinkovic Maca dao izjavu u kojoj je pored ostalih objasnio da su starlete ustvari odraz naseg drustva.Kako je hit Natase Bekvalac ponovo oziveo posle pozitivnih nalaza na korona virus koji je zahvatio neke od estradnih licnosti.Branka Blek Rouz dala izjavu.U Premijeri mozete pogledati izjavu Darka Lazica,kako mu je kada ponovo moze da uziva u nocnom zivotu,kao i Kaja sa kako kazu emotivnim partnerom Mateom.Secanje na Darka Radovanovica koji je pre devet godina tragicno nastradao.Zbog korone, ponovo oziveo hit Natase Bekvalac.
Pismeni dokaz o tome da li je Mia Borisavljevic pozitivna na koronu.
Maca objasnio sta predstavljaju starlete u drustvu.
Goca Bozinovska uskoro postaje baka.
Premijera cela emisija.
Predlog knjige: „Oh, draga gospođice Honeichurch, uhvatićete hladnoću! I ovde je gospodin Beebe. Ko bi pomislio da je ovo Italija? Moja sestra zapravo neguje kantu za toplu vodu; nema udobnosti ili odgovarajućih odredbi. " Skrenula je prema njima i sela, samosvesna kao i uvek kad je ulazila u sobu u kojoj su bili jedan muškarac, muškarac i jedna žena. „Čuo sam vaše lepo igranje, gospođice Honeichurch, iako sam bio u svojoj sobi sa zatvorenim vratima. Vrata se zatvaraju; zaista, najpotrebnije. Niko nema ni najmanje ideje o privatnosti u ovoj zemlji. I jedna osoba je uhvati od druge. " Luci je pristojno odgovorila. Gospodin Beebe nije bio u stanju da kaže dame o svojoj avanturi u Modeni, gde mu je sluškinja upala u kadu, veselo uzvikujući: „Fa niente, sono vecchia.“ Zadovoljio se rekavši: „Slažem se sa vama, gospođice Alan. Italijani su najneugodniji narod. Oni svuda lupaju, vide sve i znaju šta želimo pre nego što to i sami znamo. Mi smo u njihovoj milosti. Čitaju naše misli, prenose nam naše želje. Od taksista do - do Giotta, oni nas pretvaraju iznutra, a ja mu zamerim. Ipak su u njihovom srcu srca - kako površni! Nemaju koncepciju intelektualnog života. Koliko je u pravu Signora Bertolini, koja mi je neki dan uzviknula: „Ho, gospodine Beebe, ako znate šta ja trpim zbog dečije prekrajanja. HI neću „odati mog malog Viktoriera naučenog od strane visokog italijanskog, šta ne mogu objasniti da ne razmišljam!“ Gospođica Alan nije pratila, ali shvatila je da joj se ruga na prijatan način. Njena sestra bila je malo razočarana u gospodina Beebea, očekujući bolje stvari od sveštenika čija je glava bila ćelava i koji je nosio par brki. Zaista, ko bi mogao pretpostaviti da će tolerancija, saosjećanje i smisao za humor naseljavati taj militantni oblik? Usred zadovoljstva nastavila je da se kreće, i konačno je otkriven uzrok. Iz stolice ispod nje izvadila je metalnu futrolu za cigarete, na kojoj su u tirkiznom prahu ispisali inicijali „E. L. ”
Premijera/Ekskluzivno 12.06.2020 Darko Lazic u nocnom zivotu.Maca izjavio sta predstavljaju starlete.Ozivela pesma Natase Bekvalac . Premijera/Ekskluzivno 12.06.2020 Darko Lazic u nocnom zivotu.Maca izjavio sta predstavljaju starlete.Ozivela pesma Natase Bekvalac . Reviewed by gledajte on June 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.