Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 88 epizoda - Poslednja epizoda prve sezone.

12.jun 2020 godine: U poslednjoj epizodi 1.sezone: Ipak je Gorica pobedila,priznala je Lola koja je i dalje zaljubljena u Marka,Mioni.Sa druge strane Miona je pola placa koji pripada njoj prepisala Marku.Vlado kada je to cuo pobesneo je.Desio se totalni fijasko u krevetu posle Sretenovog predloga Ivi da se prepuste ljubavi,sto bi rekli sa reci na dela ali ipak ne uspeva uvek realizacija.Taman da Dunja kaze Tvrdom da zeli da raskinu,ali nije uspela da zavrsi recenicu do kraja.Cela epizoda 88 emituje se na televiziji Prva u 20h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: "Gospođica Lavish vas je zalutala. Nada se da će naći pravu Italiju u mokrom u koji verujem. " "Gospođica Lavish je tako originalna", promrmlja Luci. Ovo je bila napomena o zalihama, vrhunsko dostignuće Pansiona Bertolini u načinu definisanja. Gospođica Lavish je bila tako originalna. Gospodin Beebe je imao svoje sumnje, ali oni bi bili spušteni u činovničku uskost. Zbog toga je i iz drugih razloga održao svoj mir. "Da li je istina", nastavila je Luci zadivljenim tonom, "da gospođica Lavish piše knjigu?" "Oni tako kažu." "O čemu se radi?" "Biće to roman", odgovorio je gospodin Beebe, "baveći se modernom Italijom. Dozvolite mi da vas uputim za račun gospođice Catharine Alan, koja sama koristi reči lepše od svih koje poznajem. " „Voleo bih da mi gospođica Lavish kaže sama. Započeli smo takve prijatelje. Ali mislim da nije trebala da pobegne s Baedekerom tog jutra u Santa Croceu. Charlotte me najviše nervirala što me je pronašla praktički sama, pa nisam mogla da se pomalo nerviram kod gospođice Lavish. " "Dve dame su se, u svakom slučaju, izmislile." Zanimalo ga je iznenadno prijateljstvo žena tako naoko različitog kao Miss Bartlett i Miss Lavish. Uvek su bili u društvu drugih, a Luci je bila treća. Gospođica raskošna verovala je da razume, ali gospođica Bartlett možda će otkriti nepoznate dubine neobičnosti, mada ne možda i smisla. Da li ju je Italija odbila od puta prvobitnog kapelena koji joj je dodelio u Tunbridge Vells? Celog života voleo je da proučava devojke za devojke; oni su mu specijalnost, a njegova profesija pružala mu je velike mogućnosti za posao. Djevojke poput Luci bile su šarmantne za gledanje, ali gospodin Beebe je, iz prilično dubokih razloga, bio pomalo hladan u svom odnosu prema drugom spolu, i više je volio da bude zainteresovan, a ne oduševljen. Luci je po treći put rekla da će jadna Charlotte biti soputana. Arno se dizao u poplavi ispirajući tragove malih kolica na obali. Ali na jugozapadu se pojavila gusta izmaglica žute boje, što bi moglo značiti i bolje vreme ako ne znači i gore. Otvorila je prozor da bi je pregledala, a hladna eksplozija ušla je u sobu, privukavši jadan krik gospođice Katarine Alan, koja je istog trenutka ušla kroz vrata.
Tate 88 epizoda - Poslednja epizoda prve sezone. Tate 88 epizoda - Poslednja epizoda prve sezone. Reviewed by gledajte on June 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.