Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 24.06.2020 Darko Lazic rekao novinarki da ide u materinu.Kija i Djani promovisali duet.Maca spominje cenzure na televiziji.

24.jun 2020 godine emitovane su emisije Ekskluzivno i Premijera na televiziji Pink,mozete pogledati u Premijeri vest o mladoj pinkovoj zvezdici Niki Puric koja je osovojila mnoge sa svojim prelepim glasom i koja je dobila poziv da ucestvuje na festivalu u Belorusiji gde ce predstavljati Srbiju.Katarina Zivkovic izjavila da je i njena pesma danimau u trejdingu.U emisiji se spominje duet Djanija i Kije koji su promovisani i u emisiji Ekskluzivno u kojoj jos mozete da vidite i zbog cega je Darko Lazic rekao novinarki da ide u materinu?Maca izjavio da je cenzurisana i promocija humanitarne predstave na televiziji.Reakcija na to sto su Novak Djokovic i supruga Jelena pozitivni na korona virus.

Kija i Djani promovisali duet.


Darko lazic rekao novinarki da ide u materinu.


Maca spominuje cenzure na televiziji.


Novak Djokovic i supruga Jelena pozitivni na koronu.


Premijera cela emisija.


Predlog knjige: "Žao mi je što sam te šokirao", reče suho. "Bojim se da Luciin izbor ne odgovara vašem odobrenju." "Ne to. Ali trebali ste me zaustaviti. Znam gđice Honeichurch samo malo vremena. Možda ne bih trebao tako slobodno da razgovaram o njoj; sigurno ne sa tobom. " "Svesni ste da ste rekli nešto nepristojno?" Gospodin Beebe se udružio. Zaista, gospodin Vise je imao veštinu da postavi jedno u najmirnije položaje. Vođen je da koristi prerogative svoje profesije. „Ne, nisam rekao ništa bezobrazno. Predviđao sam u Firenci da se mora završiti njeno tiho, bezrezervno detinjstvo, i to se završilo. Shvatio sam dovoljno maglovito da bi mogla preduzeti neki važan korak. Uzela je. Naučila je - pustićete me da slobodno pričam, kao što sam i ja počeo slobodno - naučila je šta je voljeti: najveća lekcija, koju će vam reći neki ljudi, koju pruža naš zemaljski život. " Sada je vreme da on maše šeširom prilazeći triou. To nije izostavio. "Ona je naučila kroz vas", a ako je njegov glas i dalje bio klerikalni, sada je bio i iskren; "Neka se brine da joj njeno znanje profitira." "Grazie tante!" rekla je Cecil koja nije volela parsone. "Da li ste čuli?" - viknula je gospođa Honeichurch dok se spuštala po padini. "Oh, gospodine Beebe, da li ste čuli vesti?" Freddi, sada pun genijalnosti, zviždao je venčanje. Omladina retko kritikuje ostvarenu činjenicu. "Zaista jesam!" on je plakao. Pogleda Luci. U njenom prisustvu on više nije mogao postupati sa pastorom - ni u kom slučaju ne bez izvinjenja. "Gospođa. Dušo, uradiću ono što sam oduvek trebalo da radim, ali generalno sam previše stidljiva. Želim da prizivam svaku vrstu blagoslova na njih, grob i gai, velike i male. Želim im da celog života budu izuzetno dobri i izuzetno srećni kao muž i žena, kao otac i majka. A sada želim moj čaj. " "Tražili ste je samo na vreme", uzvratila je dama. "Kako se usuđujete biti ozbiljni u Vindi Corner-u?" Preuzeo je ton od nje. Nije bilo većih dobročinstava, nema više pokušaja da se situacija poezijama ili Svetim pismom dostojanstveno iskoristi. Niko se od njih nije usudio ili više bio u stanju da se ozbiljno bavi.
Premijera/Ekskluzivno 24.06.2020 Darko Lazic rekao novinarki da ide u materinu.Kija i Djani promovisali duet.Maca spominje cenzure na televiziji. Premijera/Ekskluzivno 24.06.2020 Darko Lazic rekao novinarki da ide u materinu.Kija i Djani promovisali duet.Maca spominje cenzure na televiziji. Reviewed by gledajte on June 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.