Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Smrt Bobane Markovic pokrenula neka pitanja o bolestima za koje se kasno sazna.Korona virus je neverovatno nepredvidiv.Sva steta od poplava bice nadohnadjena.

Jutarnji program Jutro emitovan 24.jun 2020 godine na televiizji Prva,mozete da pogledate neke od tema koje su bile zastupljene ovog jutra.Iznenadna smrt Bobane Markovic,zatekla je sve jer se nije u javnosti znalo da li je bolovala od neke teze ili lakse bolesti.Tridesetogodisnja Bobana Markovic bila je evropska prvakinja u streljastvo sto znaci vrhunska sportistkinja za koju bi se znalo da ima neki problem jer su kod sportista kontrole rigorozne.Naime ona je preminula 20 dana posle porodjaja,u emisiji je bila gost jutarnjeg programa ginekolog prof. dr Snezana Rakic,koja je odgovarala na pitanja kako je doslo do komplikacije i da li je imala preeklampsiju a da to nisu znali ni njeni lekari.Sta je to preeklampsija a sta eklampsija?Kada se javlja i koji su simptomi?Porodica najavljuje tuzbu zbog ovog slucaja.Povodom najnovijih problema sa obilnim kisama i mnogim poplavljenim kucama i domacinstvima u jutarnjem programu gost je bila Zorana Mihajlovic, ministarka saobracaja i infrastrukture pored ostalog je izjavila da ce sva steta biti nadohnadjena.Korona virus kako svi vidimo ne posustaje u celom svetu.Opet je odjednom u svim zemljama povecan broj zarazenih i preminulih.I zemlje koje su se pridrzavale mera i one koje nisu imaju ponovo virus pred svojim vratima.Da li su bar zasticeni oni koji su virus prelezali?Za jutarnji program televizije Prva izjavu je dala direktorka klinike za pulmologiju KCS prof. dr Violeta Mihailovic Vucinic koja je izrazila veliku zabrinutost zbog svega sto se desava sa ovim nepredvidivim virusom.I pitanja i odgovora je bilo mnogo ali jos se ne zna sta je prava narav ovog virusa.Opasnost od poplava jos nije porosla i jos ce biti blagog porasta vodostaja.Radno vreme kovid ambulanti produzeno je,pa ce tako radnim danima raditi od 7 do 20 casova a vikendom od 8 do 18 casova.

Smrt Bobane Markovic pokrenula mnoga pitanja.

Poplavljenim domacinstvima bice nadohnadjena steta.

Korona virus je neverovatno nepredvidiv.

Opasnost od poplava jos nije prosla.

Produzeno radno vreme kovid ambulanti.

Predlog knjige: Angažman je tako snažna stvar da se pre ili kasnije sve koji o njemu progovore svede na stanje veselog strahopoštovanja. Daleko od toga, u samoći njihovih soba, gospodin Beebe, pa čak i Freddi, mogli bi ponovo biti kritični. Ali u njegovom prisustvu i u prisustvu jedni druge bili su iskreno smešni. Ima čudnu moć, jer primorava ne samo usne, već i samo srce. Glavna paralela za upoređivanje jedne velike stvari s drugom - je moć nad nama hrama nekog vanzemaljskog verovanja. Stojeći vani, preziramo ili se tome protivimo, ili u najboljem slučaju sentimentalno. Unutra, iako sveci i bogovi nisu naši, postajemo pravi vernici, u slučaju da treba da bude prisutan bilo koji istinski vernik. I tako su se nakon grofovanja i zabrinutosti popodneva spojili i smjestili se na vrlo ugodan čajanku. Da su bili licemeri, oni to nisu znali, a njihovo licemerje je imalo sve šanse da se postave i postanu istinito. Anne je, odlažući svaki tanjir kao da se radi o venčanju za venčanje, odlično ih podstakla. Nisu mogli zaostajati za njenim osmijehom koji joj je podarila kad je pokucala na vrata gostinske sobe. Gospodin Bee je cvrkutao. Freddi je bio najmiliji, a Cecila je nazivao "Fiasco" - porodično počašćenim verenikom. Gospođa Honeichurch, zabavna i ljubazna, obećala je dobro kao i svekrva. Što se tiče Lucije i Cecila, za koje je sagrađen hram, oni su se takođe pridružili obredu veselja, ali su, kao ozbiljni poklonici, čekali obelodanjivanje neke svetlije radosti.
Smrt Bobane Markovic pokrenula neka pitanja o bolestima za koje se kasno sazna.Korona virus je neverovatno nepredvidiv.Sva steta od poplava bice nadohnadjena. Smrt Bobane Markovic pokrenula neka pitanja o bolestima za koje se kasno sazna.Korona virus je neverovatno nepredvidiv.Sva steta od poplava bice nadohnadjena. Reviewed by gledajte on June 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.