Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Saveti sta treba uraditi kada je poplavljen automobil.Tretman lica sa puzevima.

Jutarnji program Prve televizije Jutro,koji je emitovan 10.juna 2020 godine,donosi pricu o tome sta kada automobil bude poplavljen zbog obilne kise ili zbog bilo kog razloga. Juce je bilo u nekim mestima toliko kise i izlivanja reka da su bili potopljeni automobili,sta tada treba uraditi i da li treba odmah ugasiti motor i izaci ili ostati u njemu i pokusavati voziti ako nije mnogo poplavljen.O svemu tome objasnice mehanicar Mirko Rasic.


Videli smo razne tretmane ali ovaj je za vecinu novi tretman a to je tretman sa puzevima.U svetu je ovaj tretman postao vrlo popularan ali posto ovde kasnimo sa mnogim stvarima tako i razni tretmani dolaze kasnije.Tretman sluzi za negu koze lica pa se reporterka televizije Prva Jelena Nikolic,podvrgla tretmanu i objasnjavala kakav ima osecaj kada joj puzevi polako hodaju po licu.Mozete pogledati snimke i izneti svoje komentare.Sta treba raditi u slucaju ako je potopljen automobil?
Tretman koze lica sa puzevima.
Predlog knjige: "Vi ste pametna žena", rekao je gospodin Emerson. „Učinili ste više od svih moštiju na svetu. Nisam iz tvog verovanja, ali verujem u one koji usrećuju svoja sunarodnjaka. Ne postoji šema univerzuma - Zastao je za frazom. "Niente", reče italijanska dama i vrati se svojim molitvama. "Nisam sigurna da razume engleski", predložila je Luci. U svom skučenom raspoloženju više nije prezirala Emersons. Bila je odlučna da bude milostiva prema njima, lepa, a ne delikatna, i, ako je moguće, da briše civilnost gospođice Bartlett, zahvaljujući milostivom pominjanju prijatnih soba. „Ta žena sve razume“, bio je odgovor gospodina Emersona. „Ali šta radite ovde? Da li radiš crkvu? Jesi li završio sa crkvom? " "Ne", povikala je Luci, sjećajući se svoje tuge. „Došao sam ovde sa gospođicom Lavish, koja je trebala objasniti sve; i samo pored vrata - to je previše loše! - jednostavno je pobegla, a nakon što sam čekala dosta vremena, morala sam ući sama. " "Zašto ne bi trebao?" rekao je gospodin Emerson. "Da, zašto ne biste došli sami?" rekao je sin, obraćajući se prvoj dami. "Ali gospođica Lavish je Baedekeru čak oduzela." "Baedeker?" rekao je gospodin Emerson. „Drago mi je što ste to mislili. Vredno je imati na umu gubitak benda. To je vredno pažnje. " Luci je bila zbunjena. Opet je bila svesna neke nove ideje i nije bila sigurna kuda će je odvesti. "Ako nemate Baedekera", reče sin, "bolje da nam se pridružite." Da li je ova ideja vodila? Sklonila se u svom dostojanstvu.
Saveti sta treba uraditi kada je poplavljen automobil.Tretman lica sa puzevima. Saveti sta treba uraditi kada je poplavljen automobil.Tretman lica sa puzevima. Reviewed by gledajte on June 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.