Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 10.06.2020 Susret Ede i Zilhe uzivo. Ana Nikolic zeli da peva na Marakani.Zbog prisustvovanja na proslavi Raznatovica,trebaju da idu na testiranje.Nikola Micovic pricao o reanimaciji i spasavanju zivota.

Emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane 10.jun 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati u emisiji Ekskluzivno zbog cega su svi od zvanica morali iz predostroznosti posle proslave rodjenja Zeljka Raznatovica i rodjendanskog slavlja Mie Borisavljevic na testiranje na korona virus.U emiisji se vidi da je na koronu pozitivan Stevan Radivojevic koji je bio na ovim slavljima u drustvu sa Marinom Viskovic.Na testiranju su bili negativni slavljenici Mia i Raznatovici i Marina Viskovic.Za istu emisiju Ana Nikolic,izjavila je da ce pevati na Marakani,govorila je o duetu sa Acom Lukasom,spomenula je i cerku Taru kao i da je rizicna za nocne izlaske.Nikola Micovic govorio o reanimaciji i zbog cega se to sve desilo.U emisiji Premijera mozete videti izjavu Novaka Djokovica o predstojecim turnirima.Mozete da pogledate i kako Ivan Gavrilovic majstorski igra tenis i udara lopticu 200 na sat.Bivsi Ucesnik Zadruge 3 oko kojeg se mnogo pisalo zbog veze u rijalitiju sa Draganom i reakcija njegove zene Zilhe na sve to,Edo se posle izlaska iz Zadruge 3 sastao sa Zilhom,sto je sve snimala ekipa emisije Premijera.Ana Nikolic zeli da peva na Marakani.
Morali da se testiraju na korona virus.
Nikola Micovic morao na reanimaciju i izneo detalje o svemu.Premijera cela emisija.
Predlog knjige: Tada joj se pokvario zbunjujući šarm Italije i umesto da prikuplja informacije, počela je da bude srećna. Zbunjivala je talijanske obaveštenja - obaveštenja koja su zabranila ljudima da uvode pse u crkvu - obaveštenje koje je molilo ljude, zbog zdravlja i poštovanja prema svetoj zgradi u kojoj su se našli, da ne pljuju. Posmatrala je turiste; nosevi su im bili crveni poput baedekera, hladan je bio Santa Croce. Videla je strašnu sudbinu koja je pretekla trojicu papista - dve bebe i jednu bebu - koji su započeli svoju karijeru sipajući jedni druge sa Svetom vodom, a zatim krenuli do Makijavelinog memorijala, kapajući, ali posvećeni. Prilazeći vrlo sporo i sa ogromne udaljenosti, dodirnuli su kamen prstima, maramicama, glavom, a zatim se povukli. Šta bi to moglo značiti? Oni su to radili ponovo i ponovo. Tada je Luci shvatila da su pogrešili Machiavellija za nekog sveca, nadajući se da će steći vrlinu. Kazna je usledila brzo. Najmanji beba naleteo je na jednu od grobnih ploča kojemu se divio g. Ruskin, i upleo svoja stopala u obeležja obespravljenog biskupa. Protestantkinja kakva je bila, Luci je pojurila naprijed. Bila je prekasna. Snažno je pao na prelazne prste na nogama. "Mrzljivi biskupe!" uzviknuo je glas starog gospodina Emersona koji se takođe udaljio prema naprijed. „Teško u životu, teško u smrti. Izlazi na suncu, dječače, i poljubi ruku prema suncu, jer tamo bi trebao biti. Nepodnošljivi biskup! " Dete je ljutito vrištalo na te reči, a na ove jezive ljude koji su ga pokupili, prali, trljali modrice i govorili mu da nije sujeverni. "Pogledaj ga!" rekao je gospodin Emerson Luci. „Evo nereda: beba je povređena, hladna i uplašena! Ali šta još možete očekivati od crkve? " Dečje noge su postale talog voska. Svaki put kada su ga stari gospodin Emerson i Luci postavili da se uspravi, srušio se s grmljavinom. Na svu sreću, jedna italijanska dama, koja je trebala izgovarati svoje molitve, priskočila je u pomoć. Nekom misterioznom vrlinom, koju same majke poseduju, ona je učvrstila leđnu kost i dodala snagu kolenima. Je stajao. I dalje gipkajući od uzbuđenja, otišao je.
Premijera/Ekskluzivno 10.06.2020 Susret Ede i Zilhe uzivo. Ana Nikolic zeli da peva na Marakani.Zbog prisustvovanja na proslavi Raznatovica,trebaju da idu na testiranje.Nikola Micovic pricao o reanimaciji i spasavanju zivota. Premijera/Ekskluzivno 10.06.2020 Susret Ede i Zilhe uzivo. Ana Nikolic zeli da peva na Marakani.Zbog prisustvovanja na proslavi Raznatovica,trebaju da idu na testiranje.Nikola Micovic pricao o reanimaciji i spasavanju zivota. Reviewed by gledajte on June 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.