Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 81 epizoda - Konacno je rekao istinu.

Osamdeset prva epizoda serije Tate 02.06.2020: Prosla je i prva premijera od predstave u kojoj je Marko kako on misli,bio takozvana velika zvezda,dok ostali nemaju pojma sta je on ustvari glumio i predstavljao i uopste u cemu se radilo u predstavi.Emi je konacno Ozren priznao da je zaljubljen u nju.Kod Vlade je dosla neocekivana poseta,to je Mionin sef koji mu govori da on ima utisak da Miona zeli da odustane od braka. Dunjina majka mora kod lekara i morace Dunja hitno da je odvede.Lola je primetila da kada Dunji dodje majka,Dunja pocne da laze ali je ipak i pored toga pokriva.Gorica jos ne moze da veruje da Ema ima decka kada je i zvanicno upoznala Ozrena.Cela epizoda 81 emituje se 2.juna 2020 godine na televizji Prva u 20h,epizodu mozete pogledati ovde.
Predlog knjige: Nova filipinska vlada. - Predsednik MekKinli je 4. januara 1899. izdao posebnu poruku generalu Otisu, komandujući armijama Sjedinjenih Država na Filipinima, izjavljujući da američki suverenitet mora biti priznat bez uslova. U Sjedinjenim Državama se mislilo da će Filipinci prihvatiti čvrstu izjavu takve vrste i da se neće usuditi pružiti otpor. Namere američkog predsednika i nacije, kao što su se pokazali sledeći događaji, odnosile su se na Filipince sa velikom liberalnošću; ali Filipinci nisu verovali filipinskim profesijama, a rezultat poruke gospodina MekKinlija bio je da ih odmah pokrene da osnuju nezavisnu vladu i odluče o ratu. Nova vlada uokvirena je kongresom sa predstavnicima iz većine pokrajina centralnog Luzona u Malolosu, Bulacan. "Malolosov ustav" proglašen je 23. januara 1899., a za predsednika je izabran Don Emilio Aguinaldo. U kabinetu, odnosno ministarstvu, bio je i don Apolinario Mabini, državni sekretar; Don Teodoro Sandico, sekretar unutrašnjih poslova; General Baldomero Aguinaldo, ratni sekretar; General Mariano Trias, ministar finansija; Don Engracio Gonzaga, sekretar za javnu nastavu i poljoprivredu. Rat sa Amerikancima. - Bitka za Manilu. Filipinske snage bile su nestrpljive za borbu, a napad na američke linije koje okružuju Manilu počeo je u noći 4. februara. Sigurno je da je o bitci već neko vreme odlučeno i da se priprema, i da će borbe u svakom slučaju započeti pre dolaska snaga iz Amerike; ali napad je ubrzo izvršen ubistvom filipinskog oficira na mostu San Juan, koji je odbio da prestane, kada ga je izašao američki stražar. Te pamtljive i užasne noći, bitka je besno protekla duž čitavog kruga odbrana oko grada, od Tondoa na severu do tvrđave San Antonio de Abad, južno od predgrađa Malata. Duž tri glavne ulice sa severa, istoka i juga Filipinci su pokušali da napadnu oluju i uđu u prestonicu, ali iako su se optuživali za nesmotrenu hrabrost i satima održavali krvavu borbu [299], kobno su podcenili borbene kvalitete Američki vojnik. Volonterski pukovi američke vojske skoro su u potpunosti došli iz zapadnih Sjedinjenih Država, gde su mladići prirodno obučeni za upotrebu oružja i prepušteni su nasleđem snažnim i agresivnim osobinama američke granice. Kad je jutro prelomilo, filipinska linija napada je u svakom trenutku bila razbijena i bačena nazad, a Amerikanci su napredovali na severu do Kalookana, na istoku do Vodovoda i doline Marikuina, i na jugu do Pasaia.
Tate 81 epizoda - Konacno je rekao istinu. Tate 81 epizoda - Konacno je rekao istinu. Reviewed by gledajte on June 02, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.