Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 02.06.2020 Majka Mirka Gavrica dala izjavu.Andrija Milosevic organizovao humanitarnu akciju.Tijana Bogicevic prica o Americi.

U danasnjoj emisiji Premijera emitovanoj 1.jun 2020 godine na televizji Pink,mozete pogledati Izjavu majke Mirka Gavrica zbog ispovesti o Anabeli koju je u Zadrugi 3 ispricao njen sin.Majka prica isto detalje svega sto se desilo i da je za ovu pricu tada znalo jako malo osoba.Andrija Milosevic organizovao humanitarnu akciju u kojoj hoteli caste 20 medecinskih radnika.Tijana Bogicevic ispricala kako njoj izgleda Amerika i sta misli o toj zemlji i njihovom nacinu zivota.
Premijera cela emisijaPredlog knjige: Proglašenje rata - Nažalost, tokom noćnog napada i pre nego što je katastrofa na Filipino oružje bila očigledna, Aguinaldo je pokrenuo protiv Sjedinjenih Država ratnu objavu. Ova deklaracija sprečila je Amerikance da veruju filipinskim uvertirama koje su usledile nakon ove bitke, i mir nije postignut. Kampanja Malolos - 25. marta započeo je američki napad na prestonicu Filipina, Malolos. Ova Malolosova kampanja, kako se obično naziva, zauzela je šest dana, a završila je vožnjom filipinske vojske i vlade iz njihove prestonice. Prve dane ovog napredovanja vodile su se žestoke borbe, a ubijena su i dva izuzetno vredna američka oficira, pukovnici Egbert i Stotsenberg. Filipinska vojska nastojala je povući sve do Kalumpita, gde je na južnoj obali Rio Grande de Pampanga američka linija odmarala tokom vrhunca kišne sezone. Tokom ovog intervala dobrovoljni pukovi, kojima je rok upotrebe odavno istekao, vraćeni su u države, a svoja mesta zauzeli su pukovi redovne vojske. Američka vojska - Američka vojska se u to vreme, pored artiljerije, sastojala od dvadeset i pet pešadijskih pukova i deset konjanica. Kongres je sada odobrio organizaciju dvadeset i četiri nove pešadijske pukovnije, poznate kao 26. do 49. pukovnija U. S. dobrovoljaca i jednog dobrovoljačkog puka, 11., za službu od dve godine. Te pukove su u velikoj meri upravljali muškarci iz građanskog života, upoznati sa velikim brojem poziva i profesija, - uglavnom iz oblasti finih karaktera, čije su usluge u mesecima koji su usledili bile veoma sjajne ne samo na terenu, već i u sticanju. prijateljstvo Filipinaca i predstavljanje karaktera i namera američke vlade.
Premijera/Ekskluzivno 02.06.2020 Majka Mirka Gavrica dala izjavu.Andrija Milosevic organizovao humanitarnu akciju.Tijana Bogicevic prica o Americi. Premijera/Ekskluzivno 02.06.2020 Majka Mirka Gavrica dala izjavu.Andrija Milosevic organizovao humanitarnu akciju.Tijana Bogicevic prica o Americi. Reviewed by gledajte on June 02, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.