Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 02.06.2020 Kako odrzavati biljke,torta od malina,ukrasni rolat od sira.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena koja je emitovana 1.jun 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h,Tatjana Miljevic iz mesta Kukujevci kod Sida,zajedno sa cerkom spremala je tortu od malina i kokosa.Voditeljka Natasa dok sprema ukrasni rolat od sira ima u studiju veselo drustvo koji cine ostatak ekipe kao i to da je Natasa objasnjavala posle zanimljive i nenadane pesme za ovo doba godine,sta nas je sve snaslo vec u prvom kvartalu 2020 godine.Na zanimljiv nacin bice objasnjeni i predlozeni saveti kako odrzavati biljke.
Torta sa malinama i kokosom.
Saveti za odrzavanja biljki
Predlog knjige: Anti-ratni agitatori u Americi. - Tokom leta 1899. američki general nije pritiskao rat, niti su pregovori sa filipinskim vođama vođeni uspešno. Filipinci se nikako nisu prezirali. Uprkos njihovim preokretima, verovali su da je osvajanje Ostrva stranim trupama nemoguće. Štaviše, rat se u Americi naišao na ogromno protivljenje. Mnogi Amerikanci su verovali da je rat bio protiv osnovnih prava filipinskog naroda. Oni su napali administraciju sa neizrecivom gorčinom. Otvoreno su izrazili saosećanje sa filipinskom revolucionarnom svrhom, a tokom dve godine njihovo ohrabrivanje bilo je važan faktor u održavanju pobune. Širenje ustanka. U tim istim letnjim mesecima revolucionarni vođe su proširili svoj slučaj po okolnim provincijama i ostrvima. Duh otpora bio je isprva najistaknutiji među Tagalozima, ali postepeno se gotovo celotno kristijanizovano stanovništvo ujedinilo u otporu američkoj okupaciji. Okupacija crnaca - Amerikanci su u međuvremenu okupirali Iloilo i Bisase, a nedugo zatim predsedništva u Mindanau predali su Španci. I u Negrosu ​​su se dogodile izvanredne okolnosti. Ljudi na ovom ostrvu pozvali su američki suverenitet; i general James Smith, koji je u martu poslat na ostrvo kao guverner, pomogli su ljudima u formiranju liberalne vlade, preko koje su u velikoj meri izbegavani ustaštvo i nered na tom ostrvu. Smrt generala Lune. - Prestankom obilnih kiša, borbe su ponovo počele u severnom Luzonu. Filipinska vojska imala je sedište u Tarlaku, a njegove linije su zauzimale gradove provincija Pangasinan i Nueva Ecija, protežući se u dugačkom nizu stubova od planine Zambales gotovo do gornjih voda Rio Pampanga. Još je bila dobro naoružana, predviđena i odlučna; ali sjajni, mada zavidan organizator ove vojske bio je mrtav. Nacionalistička hunta, koja je bila usmerena na filipinsku vladu i vojsku, nije uspela da izmiri svoje razlike. Izveštava se da je Luna težila diktaturi. Ubili su ga vojnici Aguinalda u Kabanatuanu.
Prakticna zena 02.06.2020 Kako odrzavati biljke,torta od malina,ukrasni rolat od sira. Prakticna zena 02.06.2020 Kako odrzavati biljke,torta od malina,ukrasni rolat od sira. Reviewed by gledajte on June 02, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.