Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Ami G Show 02.06.2020 Ekipa serije Crveni mesec.Anna Lazarevic,Aleksandar Atanasijevic.

U utorak 2.jun 2020 godine emituje se emisija Amidzi sou na televizji Pink u 22:30,kao i cela emisija preko ovog sajta u kojoj gostuju ekipa serije Crveni mesec koja pocinje ponovo da se emituje na televiziji Pink.Bice reci o seriji,detaljima sa snimanja kao i o jos toga pricace Nina Grahovac,Ivana Dudic,Mihajlo Jovanovic,Slavisa Curovic.Pored ekipe serije u gostima ce biti i poznati odbojkas i korektor reprezentacije Srbije Aleksandar Atanasijevic kao i mlada jutjuberka Anna Lazarevic,govorice o tome kako se snasla kao pevacica i popularnost koja uz to sve nosi kao i na jos mnoga pitanja koja ce biti u celoj emisiji.Mozete da sacuvate negde ili podelite link jer ce umesto najave biti postavljena cela emisija.
Predlog knjige: Kampanja u Severnom Luzonu. Američki generali odlučili su se za stratešku kampanju. General MacArthur je naredio da napreduje prugom od Kalumpita do Tarlaka; General Lavton, sa letećom kolonom brze pešadije i konjice, trebalo je da napravi bočni pokret na istok kroz Nueva Eciju i obruši Filipinske snage na istok. U međuvremenu, general Vheaton trebalo je da prenese silu transportom do zaliva Lingaien, da baci kordon preko obale Ilokana koji bi trebalo da prekine povlačenje filipinske vojske na sever. Kao strateški pokret, ova kampanja je bila samo delimično uspešna. MacArthur je krenuo prema severu, rušeći liniju Filipina na svom frontu, a napredak mu je predvodio aktivni puk generala J. Franklina Bela. Lavtonova kolona je kretala zemljom prema istoku, marširajući velikom brzinom i ogromnim naporima. Nabrekle reke prelazile su uz velike gubitke života, a kolona se, oslobađajući se svojih zaliha, često trebala hrani. Upravo je u ovoj koloni Filipinac sa čuđenjem ugledao velikog američkog konjskog konja, toliko velikog pored malog ponija Filipina. Lavtonovo porijeklo bilo je tako brzo da su filipinska vlada i osoblje izbjegli zarobljavanje. U noći 11. novembra, filipinski generali održali su poslednji savet rata u Baiambang-u, na Rio Agno-u, i odlučili ga nakon raspuštanja. U međuvremenu, Vheaton je sletio u San Fabian, na južnoj obali Ilokana, ali njegova snaga nije bila dovoljna za uspostavljanje efikasnog kordona, a Aguinaldo je u noći 15. novembra, sa malom partijom ministara i oficira, pomno progonio konjicu Lavton pod komandom generala Iounga projurio je pored planina Pozorubio i Rosario i pobjegao uz obalu Ilokana. Tada je započela jedna od najuzbudljivijih potraga u poslednjim ratovima. Pogon nikada nije oslabio, osim u onim ponovljenim slučajevima kada je za trenutak izgubljen trag filipinskog generala. Od Candona, Aguinaldo je skrenuo na istok kroz komandancije Lepanto i Bontoc, u divlju zemlju Igorrote iz Centralne Kordiljere. Staza u Lepanto vodi preko visokih planina kroz prelazni prelaz Tila. Na samitu, u onome što se smatralo neupadljivim položajem, Gregorio del Pilar, nešto više od dečaka, ali brigadni general, sa malom snagom vojnika, ostatak njegove komande, pokušao je da pokrije povlačenje svog predsednika . Ali bataljon 33. pešadije pod majorom Maršom nosio je prelaz, uz totalno uništenje Pilar-ove komande, i sam je pao usred ubijenih.
Ami G Show 02.06.2020 Ekipa serije Crveni mesec.Anna Lazarevic,Aleksandar Atanasijevic. Ami G Show 02.06.2020 Ekipa serije Crveni mesec.Anna Lazarevic,Aleksandar Atanasijevic. Reviewed by gledajte on June 02, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.