Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Emisija DNK 03.06.2020 On ili ona hteli u troje?

U sredu 3.jun 2020 godine emituje se nova DNK emisija koja se emituje na televiziji Pink u 23.30h,kao i cela enmisija preko ovog sajta gde mozete videti zanimljivu i neobicnu pricu troje osoba koji kako vidimo u najavi jedno drugo prozivaju da su inicijatori da budu zajedno u troje.U celoj emisiji ce biti mnogo toga jasnije ko je treca osoba,ne znamo ni za koga se utvrdjuje ocinstvo nego se samo pricalo o tome ko je hteo u troje i medjusobno optuzivanje za to ko je inicijator,ko ne moze bez bracne obaveze ko je nevin i dobar a ko divljak i ostalo nejasno ali ce sve biti razjasnjeno u celoj emisiji.Umesto najave bice postavljena cela emisija tako da mozete negde da sacuvate ili podelite link od sajta.
Predlog knjige: Snimanje Aguinalda - Major March je potom Aguinaldoa potjerao u Bontoc, a odatle prema jugu, u divlju i planinsku teritoriju Kuiangan. U božićnoj noći 1899. američki vojnici kampovali su na grebenu Kordillere, unutar nekoliko kilometara od sela Igorrote, gde su spavale filipinske snage. Obje strane su bile slomljene i u velikoj nevolji zbog žestoke leta i potrage, ali nekoliko sedmica duže Aguinaldova stranka je mogla da ostane u ovim planinama i izbjegne svoje progonitelje. Mesec dana kasnije njegov trag konačno je izgubljen u dolini Cagaiana. On i njegova mala zabava prošli su izuzetno težak put kroz planine Sijera Madre, do malog grada Tagana Palanana, blizu obale Pacifika. Ovde, gotovo u potpunosti odsečen od aktivnog učešća u pobuni, Aguinaldo je ostao do juna 1901., kada ga je zarobila stranka generala Funstona. Nekoliko nedelja nakon raspada filipinske vojske, činilo se da se zemlja umirila i ustanak je završio. U nove pukove koji su stigli iz Sjedinjenih Država formirana je ekspedicija pod generalom Švanom, koja je u decembru i januaru marširala na jug kroz provincije Cavite i Laguna i zauzela Batangas, Taiabas i Camarines. Ostale pukovnije bile su upućene u Bisase i severni Luzon, dok svaki deo arhipelaga, osim ostrva Mindoro i Palavan, nije sadržao velike snage američkih trupa.
Emisija DNK 03.06.2020 On ili ona hteli u troje? Emisija DNK 03.06.2020 On ili ona hteli u troje? Reviewed by gledajte on June 02, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.