Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 87 epizoda - Nove pakosti i samari.

Osamdeset sedma epizoda serije Igra sudbine 03.06.2020: Advokatu je punomoc otkazala Ada i zbog toga Donka sa svojim sudijom koji joj je i svaler,pokusava da ih izvuce iz situacije i smislja nove pakosti.Debeljku ocitava bukvicu Lenjin zbog prebijanja Luke, zbog cega je dobio otkaz ali Debeljko mu je saopstio da posle svega zeli da ide u Nemacku.Aleksa je odjednom osamaren od strane Mile,kada joj je rekao da mu je nedostajala.Cela 87 epizoda emituje se 3.jun 2020 godine na Prvoj televiziji u 21h.
Predlog knjige: Reorganizacija filipinske vojske. - Filipinci, međutim, nikako nisu odustali od takmičenja, i ovaj period tišine bio je jednostavno mirno, dok su pobunjeničke snage usavršavale svoju organizaciju i pripremale se za obnovu sukoba u drugom obliku. . Pošto je filipinska vojska bila nemoguća da zadrži teren, bila je izvedena tajna organizacija u cilju održavanja neregularnih ratova kroz svaki deo arhipelaga. Ostrva su bila podeljena na veliki broj okruga ili „zona“. Na čelu svakog od njih nalazio se komandant zone, obično u čin generala. Operacije ovih ljudi su u određenoj meri bile vođene savetima ili uputstvima tajnih revolucionarnih hunti u Manili ili Hongkongu, ali su u stvari bili apsolutni i nezavisni i vršili su izvanredne ovlasti. Regrutovali su vlastite snage i naređivali potčinjene komandante. Oni su naplaćivali „doprinose“ gradovima, vlasnicima hacienda i stanovnicima svih klasa, a postojala je tajna civilna ili opštinska organizacija za prikupljanje ovih prihoda. Pored toga, komandanti zone su izvršili strašnu moć izvršenja po administrativnom naređenju. Ubistvo Filipinaca - Mnogi od filipinskih vođa nužno nisu bili dobro poučeni onim pravilima za vođenje ratnih dejstava, za koja su civilizirani narodi pristali da su humani i časni. Mnogi od njih pokušali su, posebno u poslednjim mesecima rata, kada je razumevanje bilo mnogo šire, da svoje ponašanje usklade sa međunarodnom upotrebom; ali revolucionarna hunta je počinila veliko krivično delo naređujući kaznu atentatom na sve Filipince koji nisu podržali pobunu. U takvom koraku kao što je ovaj, u svetlu modernog morala, nije moguće opravdanje. Najgore strasti bile su popuštene u sprovođenju ove politike. Deset nesretnih muškaraca je ubijeno, od kojih su mnogi bili rezultat privatnog neprijateljstva. Izgrađene su beskrajne ucene, a zajednice su terorizovane sa jednog na drugi kraj arhipelaga. Neregularno ratovanje Filipinaca - predajom španskih snaga, zarobljavanjem arsenala Cavite i Olongapo i kupovinom kroz Hongkong, revolucionarna vlada je posedovala između trideset hiljada i četrdeset hiljada pušaka. To oružje je distribuirano u različite vojne zone, a tajna organizacija koja je postojala u svakoj opštini dobila je svoj udeo. Ti pištolji bili su tajni od strane različitih pripadnika komande, osim kada se pojavila prilika da se izvrši iznenađenje ili izvrši napad. Nije bilo generalnih angažmana, ali u nekim gradovima je bilo skoro noćnih pucnjava. Odbijeni su piketi i mali odredi, a putevi su postali toliko nesigurni po većem dijelu arhipelaga da Amerikanci nisu putovali, osim pod velikom pratnjom. Dugo vremena, takođe, naredbe general-komandanta bile su toliko blage da je bilo nemoguće pravilno kazniti ovo ponašanje kada je otkriveno.
Igra sudbine 87 epizoda - Nove pakosti i samari. Igra sudbine 87 epizoda - Nove pakosti i samari. Reviewed by gledajte on June 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.