Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 82 epizoda - Kome otici u zagrljaj?

Osamdeset druga epizoda serije Tate 03.06.2020: Miona kada je ugledala da je Vlado spremio veceru iznenadjenja koja je namenjena za nju,ona je pomislila da je to sve zbog inspektora Radica.Dunja ne zna na koju stranu da ide,da li na stranu Tome i vencanja ili ljubav koja se razvija prema Tomi.Peki je bez znanja roditelja odveo Fikija na cas saha.Petru se svidja ideja koju je predlozio Bole a to je da on Ema i Petar provedu vece zajedno.Vlado je ipak odlucio da nadje novu zenu.Cela epizoda 82 emituje se 3.jun 2020 godine na Prvoj televizji u 20h,epizodu mozete pogledati ovde.
Predlog knjige: Smrt generala Lavtona - Američka vojska je u svom pokušaju da garnizuje svaki važan grad na Ostrvima razrezana u čak 550 malih odreda poštanskih garnizona. Dakle, dok je na Ostrvima na kraju imalo šezdeset hiljada američkih vojnika, retko je bilo čak pet stotina da odu na teren, a većinu angažmana iz 1900. godine činili su mali odredi od pedeset do sto ljudi. Upravo u jednoj od tih malih ekspedicija, američka vojska je pretrpela najveći pojedinačni gubitak rata. Nekoliko kilometara istočno od Manile nalazi se prelepa dolina Marikuina, iz koje potiče gradska zaliha vode, a vodostaji ovog lepog potoka leže u divljini i slikovitoj brzini San Mateoa i Montalbana. Iako je jedva desetak milja od prestonice i sedišta filipinske brigade, Amerikanci San Mateo nisu trajno zauzeli sve nakon 18. decembra 1899. godine, kada je sila pod generalom Lavtonom vođena kroz brda kako bi iznenadila grad . Rano ujutro američka sila se srušila niz brda koja preko sela leže preko reke. Dočekao ih je brzi požar iz pobunjeničke komande razbacane po obalama reke i u šećernoj hacijendi blizu potoka. Ovde je Lavton, upadljiv u belu uniformu i kacigu, prateći, kao što je to bio običaj, prednju liniju brvnara, pogodio metak i odmah je ubijen. Filipinski vođe poslali su u Guam. - U novembru 1900. godine, nakon ponovnog izbora u Sjedinjenim Državama predsednika MekKinlija, inaugurirana je mnogo snažnija ratna politika. U ovom mesecu, general MacArthur, zapovedajući divizijom, izdao je zapaženu opštu naredbu, definišući i objašnjavajući ratne zakone koji se krše i preti kaznom zatvorom onima koji su krivi za takvo ponašanje. Nekoliko hiljada Filipinaca po ovom naređenju je uhapšeno i zatvoreno. Trideset devet vođa, među kojima su bili visoko raspoloženi, ali nepomirljivi Mabini, decembra 1900. godine poslani su u vojni zatvor na ostrvu Guam. Kampanja je bila mnogo žešće procesuirana u svim vojnim okruzima. U to vreme su se svi američki oficiri upoznali sa pobunjeničkim vođama, a oni su sada morali napustiti gradove i uspostaviti kuartele u zabačenim barrioma i u planinama. Ove mere, vođene tokom zime 1900–01, slomile su snagu revolucije.
Tate 82 epizoda - Kome otici u zagrljaj? Tate 82 epizoda - Kome otici u zagrljaj? Reviewed by gledajte on June 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.