Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Amig Show 21.07.2020 Jelena Pesic,Janjus,Tara Simov,Ava Karabatic,

U vecerasnjoj emisiji Amidzi sou koja se emituje 21.jul 2020 godine posle 22h na televiziji Pink,kao i cela emisija preko ovog sajta, ovog utorka gostuju finalisti trece sezone Zadruge 3,Marko Janjusevic Janjus,Jelena Pesic,Tara Simov, kao i buduca kandidatkinja za predsednicu Hrvatske Ava Karabatic.U emisiji mozemo da cujemo kakva sada desavanja imaju posle izlaska iz rijalitija kao i sta ima da nam sve isprica Ava Karabatic.Cela emisija bice postavljena umesto najave na ovom istom mestu.

Cela emisijaPredlog knjige: "Nikada se neću udati za njega", drhtala je Luci. Pogled prezira nadvladao ga je i rekao: "Zašto ne?" "Gospodin. Beebe - zavela sam te - zavela sam sebe - "O, smeće, gospođice Honeichurch!" "Nije smeće!" - ljuto je rekao starac. "To je deo ljudi koji ne razumete." Gospodin Beebe je prijatno položio ruku na staricino rame. „Luci! Luci! ” zvani glasovi iz kočije. "Gospodin. Beebe, možeš li mi pomoći? " Iznenađeno je pogledao zahtev i rekao tihim, strogim glasom: „Tužniji sam nego što to mogu da izrazim. Žalosno je, žalosno - neverovatno. " "Šta nije u redu sa dečkom?" ponovo ispalio drugu. „Ništa, gospodine Emerson, osim što me više ne zanima. Udaj se za George, gospođice Honeichurch. Odlično će odraditi. " Izašao je i napustio ih. Čuli su ga kako majku vodi stubama. "Luci!" zvali su glasovi. U očaju se okrenula gospodinu Emersonu. Ali lice mu je oživelo. Bilo je to lice svetaca koji je razumeo. „Sada je sve mračno. Sada izgleda da lepota i strast nikada nisu postojali. Znam. Ali zapamtite planine nad Firencom i pogled. Ah, dragi, da sam George, i dao bih ti jedan poljubac, to bi te učinilo hrabrom. Morate hladno da krenete u bitku kojoj je potrebna toplina, u blato koje ste sami napravili; a vaša majka i svi vaši prijatelji prezirat će vas, o, dušo moja, i s pravom, ako je ikada u redu prezirati vas. George je još uvek mrak, sav gužva i jad bez reči od njega. Da li sam opravdan? " U njegove su oči došle suze. „Da, zato što se borimo za više od ljubavi ili zadovoljstva; postoji Istina Istina se računa, Istina se računa. " "Poljubiš me", reče devojka. "Da me poljubiš. Pokušaću." Dao joj je pomirljiv osećaj božanstva, osećaj da će, kad stekne čoveka koga voli, dobiti nešto za ceo svet. Tokom čitavog nemira njene kućne vožnje - govorila je odjednom - njegovo je pozdravljanje ostalo. On je opljačkao telo njegove muke, svetski podrugljivci njihove ubode; pokazao joj je svetost direktne želje. Ona „nikada nije tačno shvatila“, rekla bi posle godina, „kako je uspeo da je ojača. Bilo je to kao da ju je odjednom sagledao. "
Amig Show 21.07.2020 Jelena Pesic,Janjus,Tara Simov,Ava Karabatic, Amig Show 21.07.2020 Jelena Pesic,Janjus,Tara Simov,Ava Karabatic, Reviewed by gledajte on July 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.