Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 21.07.2020 Iva i Filip kod Filipovih roditelja.Zadrugarke se podvrgle silikonskim tretmanima.

U danasnjim emisijama 21.jul 2020 godine u amisiji Ekskluzivno mozete pogledati koje zadrugarke su uradile silikonske promene na sebi.U istoj emisiji govorilo se o popularnosti porodice Raznatovic i kako ce to uticati na malog Zeljka Raznatovica.Pitali su i Veljka da li mu je problem menjanje pelena.Mogu se videti i vrele fotografije sa plaza Anastasije Raznatovic.U emisiji Premijera prikazan je Boban Rajovic kako vezba na igralistu i govori o tome da li je nervozan zbog korone virusa i desavanja oko svega pa zbog toga vezba i prikuplja pozitivnu energiju.Dragan Marinkovic Maca pricao o tome da otvara restoran i da to za njega nista nije novo jer on voli tu organizaciju i da bude sve kako treba.Iva i Filip se susreli sa Filipovim roditeljima i izneli utiske povodom tog susreta.Emisiju Exkluziv mozete pogledati ovde.

Zadrugarke uradile silikonske promene.Uporedjivanje malog Zeljka i Veljka Raznatovica.Grand News emisija.Premijera cela emisija.Predlog knjige:
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 21.07.2020 Iva i Filip kod Filipovih roditelja.Zadrugarke se podvrgle silikonskim tretmanima. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 21.07.2020 Iva i Filip kod Filipovih roditelja.Zadrugarke se podvrgle silikonskim tretmanima. Reviewed by gledajte on July 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.