Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Amigi Show 14.07.2020 Iva Grguric,Mensur Ajdarpasic,Marko Miljkovic,Anabela Atijas,

U vecerasnjoj emisiji Amidzi Sou koja se emituje na televiziji Pink 14.jul 2020 godine od 23h uzivo,kao i cela emisija preko ovog sajta,Zadruga 3 ucesnici i finalisti kao i pobednica Zadruge 3 Iva Grguric.Pored nje tu je i Marko Miljkovic koji je osvojio visoko drugo mesto rijalitija.Mensur Ajdarpasic treceplasirani bronzani takmicar Zadruge 3 kao i Anabela Atijas koja je osvojila cetvrto mesto popularnog rijalitija trece sezone.Pogledajte sta imaju zanimljivo da kazu ucesnici od kojih se neki bas i nisu mnogo "voleli" u Zadrugi 3 i sta je voditelj Ognjen Amidzic, pripremio kao iznenadenje za sve njih.Mozete sacuvati negde ovaj link jer ce ovde umesto najave biti postavljena i cela emisija kao i najzanimljivije price.
Mozete pratiti drustvene mreze da bi dobili obavestenja.

Facebook: https://www.facebook.com/gledajtecom
Twitter: https://twitter.com/gledajtecom
Instagram: www.instagram.com/gledajtecom
Youtube: Gledajte


Cela emisija.Cela emisija u delovima

Predlog knjige: „Onda ne vidite čudo ove grčke posete. Sama nisam bila u Grčkoj i ne želim ići, a ne mogu ni da zamislim da neko od mojih prijatelja ode. To je ukupno preveliko za našu malu partiju. Zar ne mislite tako? Italija je otprilike onoliko koliko mi možemo da upravljamo. Italija je herojska, ali Grčka je božanska ili đavolska - nisam siguran koji je, u oba slučaja, apsolutno izvan našeg predgrađa. U redu, Freddi - nisam pametan, po mojoj reči nisam - uzeo sam ideju od drugog kolege; i daj mi te mečeve kad završiš sa njima. " Zapalio je cigaretu i nastavio da razgovara sa dvojicom mladića. „Rekao sam, ako naši siromašni mali Cocknei životi moraju imati poreklo, neka bude italijanski. Dovoljno velik po svojoj savjesti. Strop Sikstinske kapele za mene. Tamo je kontrast onoliko koliko mogu da shvatim. Ali ne Partenon, ni friz Fidija po svaku cenu; i evo dolazi pobeda. " "Potpuno ste u pravu", reče Cecil. „Grčka nije za naše malo“; i ušao je. Freddi je pratio, klimnuvši sveštenstvu, kome je verovao da neće povući nogu. I pre nego što su prošli desetak metara, on je iskočio i vratio se za Vise-ovom kutijom za šibice, koja nije bila vraćena. Dok ga je uzimao, rekao je: "Drago mi je što ste pričali samo o knjigama. Cecil je teško pogođen. Luci se neće udati za njega. Da ste nastavili sa njom, kao što ste činili s njima, možda bi se pokvario. " "Ali kada-" "Kasno prošle noći. Moram da idem." "Možda me neće želeti tamo dole." „Ne - nastavite. Zbogom." "Hvala Bogu!" uzvikne gospodin Beebe sebi i odobrava udaranje sedlom svog bicikla: „To je bila jedna glupa stvar koju je ikad uradila. Oh, kakva sjajna zagonetka! " I nakon malo razmišljanja pregovarao je o padini u Vindi Corner, svetlošću srca. Kuća je opet bila onakva kakva bi trebala biti - zauvijek odsječena od Cecilovog pretencioznog svijeta. Pronašao bi gospođicu Minnie u bašti. U dnevnoj sobi Luci je cvrkutala Mocartovom sonatom. Na trenutak je oklevao, ali je sišao po bašti kako je to traženo. Tamo je našao žalosno društvo. Bio je to bljutav dan, a vetar je uzeo i razbio dalije. Gospođa Honeichurch, koja je izgledala prekriženo, vezala ih je, dok je gospođica Bartlett, neprikladno obučena, ometala svoje ponude pomoći. Na maloj udaljenosti stajali su Minnie i "bašta-dete", minutom prenosa, svaki držeći na svakom kraju dugački komad basa. „Oh, kako ste, gospodine Beebe? Graciozan kakav je sve nered! Pogledajte moje oskudne pompe, i vetar koji vam puše suknje, i zemlju tako jako da se neće zabiti noga, a onda će kolica morati da izađu, kad sam računao da imam Povella, koji će svima dati položeno - dave pravilno vežu dalije. " Očigledno je gospođa Honeichurch bila slomljena.
Amigi Show 14.07.2020 Iva Grguric,Mensur Ajdarpasic,Marko Miljkovic,Anabela Atijas, Amigi Show 14.07.2020 Iva Grguric,Mensur Ajdarpasic,Marko Miljkovic,Anabela Atijas, Reviewed by gledajte on July 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.