Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand news/Exkluziv 14.07.2020 Amar Gile govori o razvodu.Ivan Orozovic govorio sa kojom ima snimak za odrasle.Marko Miljkovic i Mensur Ajdarpasic govore jedno o drugom.

U emisijama o javnim licnostima Premijera, Ekskluzivno, Grand News, Exkluziv 14.jul 2020 godine, mozete pogledati sta su pricali u Zadruga Narod Pita, Marko Miljkovic i Mensur Ajdarpasic i kakvo misljenje imaju jedan o drugom u emisiji Premijera.Takodje se moze cuti i sta Dragan Marinkovic Maca, govori o svojim predstavama i kakvi su mu utisci.U emisiji Ekskluzivno mozete da pogledate visoko rizicni nastup Severine Kojic u Splitu za vreme korone.U Zadrugu 4 ulazi mladi atraktivan ljubavni par, koji kaze da ih nista ne moze rastaviti.Ivan Orozovic razotkrio da je obnovio vezu sa Ivanom Bocom i u emisiji kazu da ima video za odrasle.Mozete pogledati i sta o svemu tome kaze Ivana Boco.Nova pevacica Anezi predstavljena u emisiju Ekskluzivno.U emisiji Grand News mozete pogledati pricu o razvodu i koji je bio razlog, govorio je Amar Gile.Ivana Selakov pricala o nastupu i o koroni, koja je non stop tema kod svih.Jelena Bacic Alimpic pricala o tome da li joj fali rad na TV-u posle povlacenja i otkako se okrenulo pisanju.Emisiju Exkluziv mozete pogledati kasnije.

Severina odrzala koncert u Splitu.Pevacica Anezi porucila sta da se pogleda na njenon instagram profilu.Ljubavni par ulazi u Zadrugu 4 i porucuje da ih nista ne moze rastaviti.Ivan Orozovic i Ivana Boco zajedno i imaju snimak.Grand News cela emisijaPremijera cela emisijaPredlog knjige:

Luci bi uživala u ovom pismu, a osmijeh s kojim je g. Beebe pozdravila Vindi Corner dijelom je bio za nju. Videla bi zabavu i nešto od njene lepote, jer mora videti i neku lepotu. Iako je bila beznadežna kada je u pitanju slika, i iako se tako nejednako oblačila - oh, ta cerise je juče odlazila u crkvu! - Mora da vidi neku lepotu u životu ili nije mogla da svira klavir kao što je to činila. Imao je teoriju da su muzičari neverovatno složeni i da znaju mnogo manje od ostalih umetnika šta žele i šta su; da se slagali kao i prijatelji; da je njihova psihologija moderan razvoj, a još nije shvaćena. Ovu teoriju, da je on znao, verovatno je upravo ilustrovana činjenicama. Neznajući za jučerašnje događaje, on je samo jahao da popije čaj, nećakinju i da vidi da li je gospođica Honeichurch videla nešto lepo u želji dveju starih dama da posete Atinu. Iza vjetrovitog ugla je napravljena kočija, i baš kad je opazio kuću koja je započela, poklonio je pogon i naglo se zaustavio kada je stigao do glavnog puta. Stoga mora biti konj, koji je uvek očekivao da će se ljudi popeti na brdo u slučaju da ga umori. Vrata su se poslušno otvorila i pojavila su se dva muškarca koje je gospodin Beebe prepoznao kao Cecil i Freddi. Bili su čudni par koji su se vozili; ali je video trup pored kočijaških nogu. Cecil, koji je nosio teglu, sigurno odlazi, dok je Freddi (kapa) - viđao ga na stanici. Hodali su brzo, uzimajući prečice i stigli do vrha dok je kočija još uvek sletila vijugama puta. Rukovali su se sa sveštenstvom, ali nisu progovorili. "Dakle, krećete se na trenutak, gospodine Vise?" upitao. Cecil je rekla: "Da", dok se Freddi odmakao. "Dolazio sam da vam pokažem ovo sjajno pismo onih prijatelja gospođice Honeichurch." Iz toga je citirao. „Zar nije divno? Zar to nije romansa? Oni će sigurno otići u Carigrad. Uhvaćeni su u zamku koja ne može propasti. Završiće ih tako što će obilaziti svet. " Cecil ga je civilno slušala i rekla da je sigurna da će Luci biti zabavljena i zainteresovana. „Nije li romantika kapriciozna! Nikada to ne primećujem kod vas mladih; ne igrate ništa drugo nego igrate tenis na travnjaku i kažete da je romantika mrtva, dok se gospođica Alans bori svim oružjem za vlasništvo protiv strašne stvari. „Stvarno ugodna penzija u Carigradu!“ Tako je zovu iz pristojnosti, ali u svom srcu žele penziju sa čarobnim prozorima koji se otvaraju na peni opasnih mora u bajkovitoj zemlji! Nijedan običan pogled neće zadovoljiti gospođicu Alans. Oni žele Pansion Keats. " "Žao mi je što vas prekidam, gospodine Beebe", reče Freddi, "ali imate li neke utakmice?" "Imam", reče Cecil, i to nije izbeglo da je gospodin Beebe primetio da je ljubaznije razgovarao sa dečakom. "Nikada niste sreli ove gospođice Alans, zar ne, gospodine Vise?" "Nikad."
Premijera/Ekskluzivno/Grand news/Exkluziv 14.07.2020 Amar Gile govori o razvodu.Ivan Orozovic govorio sa kojom ima snimak za odrasle.Marko Miljkovic i Mensur Ajdarpasic govore jedno o drugom. Premijera/Ekskluzivno/Grand news/Exkluziv 14.07.2020 Amar Gile govori o razvodu.Ivan Orozovic govorio sa kojom ima snimak za odrasle.Marko Miljkovic i Mensur Ajdarpasic  govore jedno o drugom. Reviewed by gledajte on July 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.