Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Dijana Erski u seriji "Igra sudbine" prica o ulozi sa Sofijom.Deca bi trebalo da nose maske i kakve posledice ostavlja korona na njihov organizam.Predstavljena aplikacija za testirane na korona virus.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom 20.jul 2020 godine na televiziji Prva, medju temama je bila i uloga Dijane Erski i scena kada prepoznaje Sofiju, sto je mnoge odusevilo koji prate seriju "Igra sudbine" koju mozete pogledati i preko ovog sajta.Zajedno sa voditeljkom u studiju Jovanom Nikolic zabavljali smo se na reakciju glumice Ive Strljic, koja glumi Dijanu i voditeljkinu reakciju na scenu prepoznavanja i razotkrivanja Sofije.Glumica je pricala i o uslovima pod kojima se sada snima serija, zbog ove ponovo teske situacije sa korona virusom.Fanovi je hvale i pisu kako im je dala pozitivnosti u ovim dosadnim korona vremenima.Dr Olivera Ostojic rukovodilac decje klinike KBC "Dr Dragisa Misovic" govorila je o posledicama korona virusa na deciji organizam kao i da bi i deca trebalo da nose maske.Kako ona kaze najblaze simptome imaju najmladja deca i lakse prolaze kroz sve to dok tinejdzeri i adolescenti imaju ozbiljniju sliku i teze prodju.Pricala je i o broju dece koja su hospitalizovana kao i o broju otpustene dece.Govorila je i kako deci objasniti da trebaju da nose maske.Predstavljena je nova aplikacija pokrenuta od strane Vlade Republike Srbije, koja sluzi za proveru rezultata posle testiranja na korona virus i moze se vec danas poceti koristiti.Za jutarnji program televizije Prva govorio je Mihajlo Jovanovic, direktor Kancelarije za IT i e-upravu koji je objasnio kako ona funkcionise i koji sve podaci mogu da se dobiju.

Dijana Erski - Iva Strljic, govori ja jutarnji program.I deca bi trebalo da nose maske.Predstavljena aplikacija za proveru reziltata od strane testiranih na covid 19.Predlog knjige: Nije ga mogla razumeti; reči su zaista bile udaljene. Ipak, dok je govorio, tama se povukla, veo za velom, i ona je videla do dna duše. "Onda, Luci ..." "Uplašili ste me", stenjala je. „Cecil - g. Beebe - ulaznica je kupljena - sve. " Pala je sjedeći u stolici. „Uhvaćen sam u zaplet. Moram patiti i ostariti se od njega. Ne mogu prekinuti ceo život zbog njega. Verovali su mi. " Na ulaznim vratima se ukočila kolica. „Daj Georgeu ljubav moja - samo jednom. Recite mu „zbrkajte“. Zatim joj je sredila veo, dok su joj suze izvirile unutra. „Luci—“ "Ne - oni su u hodniku - oh, molim vas, ne, gospodine Emerson - veruju mi ..." "Ali zašto bi to uradili, kada ste ih prevarili?" Gospodin Beebe otvori vrata, rekavši: "Evo moje majke." „Nisi dostojan njihovog poverenja.“ "Šta je ovo?" - oštro je rekao gospodin Beebe. "Rekao sam, zašto joj verujete kad vas je prevarila?" "Minut, majko." Ušao je i zatvorio vrata. "Ne pratim vas, gospodine Emerson. Na koga se obratite? Kome? „Mislim, pretvarala se da te ne voli George. Sve vreme su se voleli. " Gospodin Beebe je pogledao usplahirenu devojku. Bio je vrlo miran, a njegovo belo lice, sa svojim ružnim zaliscima, izgledalo je odjednom nehumano. Duga crna kolona, stajao je i čekao njen odgovor.
Dijana Erski u seriji "Igra sudbine" prica o ulozi sa Sofijom.Deca bi trebalo da nose maske i kakve posledice ostavlja korona na njihov organizam.Predstavljena aplikacija za testirane na korona virus. Dijana Erski u seriji "Igra sudbine" prica o ulozi sa Sofijom.Deca bi trebalo da nose maske i kakve posledice ostavlja korona na njihov organizam.Predstavljena aplikacija za testirane na korona virus. Reviewed by gledajte on July 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.