Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 20.07.2020 Aleks Mima prica sta joj ne da tata.Sofija Gacic prica o trgovini ljudima.Zorana Pavic i gole slike.

19.jul 2020 godine,sta rade bivsi ucesnici Zadruge 3 posle zavrsetka rijalitija kao i prica o baki koja je rasplakala mnoge u regionu, prikazano je u emisiji Premijera.U emisiji Ekskluzivno mozete pogledati i pricu Jelene Kostov, koja je pozitivna na korona virus i javila se telefonom u emisiji da bi ispricala kako se oseca i sta porucuje.Aleks Mima izjavila da joj otac ne bi dao da kako ona kaze "privede"Janjusa.Sofija Gacic govorila o tome da zeli da se prikljuci nevladinoj organizaciji koja se bavi sprecavanjem trgovinom ljudima i objasnila detaljnije sta u stvari treba i protiv cega da se "bori"jer nije isto sprecavanje trgovine ljudima i imigrantima.Pricala je i o tome koji se modeli vrbuju.Zorana Pavic govorila je u emisiji Grand News o tome da je dobila ponudu da se slika gola za jedan muski casopis nakon sto je naglo smrsala ali je ona to kako kaze odbila i u emisiji mozete pogledati detalje svega.Nenad Manojlovic posle kupovine traktora i pocetka bavljenja poljoprivredom, govori da je on poljoprivrednik i da voli poljoprivredu i da je on narodni poljoprivredni pevac.Nemanja Nikolic pricao o tome kako kritikuju njegov izgled,estetskim operacijama kao i operacijama kako on kaze secenja zeludca.Govorio je i o tome sta ga i kako se opusta kao i o ribama i da li padaju ribe, na sta je on rekao padaju ali kada je klizavo.Emisiju Ekskluzivno mozete pogledati ovde.

Aleks Mima govori o reakcijama njenog oca i sta ne bi dao.Sofija Gacic pricala o trgovini ljudima i modelima u svemu tome.Jelena Kostov dala telefonski intervju za emisiju i pricala o koroni.Reper Leon koji je najpopularniji u dijaspori govori o Rasti.Grand News cela emisija.Premijera cela emisija.Predlog knjige: „Šokirani ste, ali želim vas šokirati. Ponekad je to jedina nada. Ne mogu vas kontaktirati na drugi način. Morate se udati, ili će vam život biti izgubljen. Previše ste otišli ​​da biste se povukli. Nemam vremena za nežnost, ni za druženje, ni za poeziju, ni za stvari koje su zaista važne i za koje se udaješ. Znam da ćeš ih sa George-om pronaći i da ga voliš. Onda mu budite žena. On je već deo tebe. Iako letite u Grčku i više ga nikada ne vidite ili zaboravite njegovo ime, George će raditi u vašim mislima dok ne umrete. Nije moguće voljeti i razdvajati se Poželećete da je to bilo. Ljubav možete preobražavati, ignorisati, zbrkati, ali nikad je ne možete izvući iz sebe. Iz iskustva znam da su pesnici u pravu: ljubav je večna. " Luci je počela da plače od ljutnje, i iako je njen gnev ubrzo prestao, suze su joj ostale. „Volio bih samo da i pesnici to kažu: ljubav je tela; ne telo, već telo. Ah! jad koji bi se spasio ako bismo to priznali! Ah! za malo direktnosti za oslobađanje duše! Tvoja duša, draga Luci! Sada mrzim tu reč, zbog svega što se sujeverje obrušilo. Ali imamo duše. Ne mogu reći kako su došli ni kuda su otišli, ali mi ih imamo i vidim da uništavate svoje. Ne mogu da podnesem to. Ponovo je tama koja se uvlačila; pakao je. " Zatim je proverio sebe. „Kakve gluposti sam pričao - koliko apstraktne i udaljene! I naterao sam te da plačeš! Draga devojko, oprosti mi moju sreću; oženi se mojim dečkom. Kad pomislim šta je život i kako ljubav retko odgovara na ljubav - udajte se za njega; to je jedan od trenutaka zbog kojih je svet stvoren. "
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 20.07.2020 Aleks Mima prica sta joj ne da tata.Sofija Gacic prica o trgovini ljudima.Zorana Pavic i gole slike. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 20.07.2020 Aleks Mima prica sta joj ne da tata.Sofija Gacic prica o trgovini ljudima.Zorana Pavic i gole slike. Reviewed by gledajte on July 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.