Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 49 i 50 epizoda - Ugledala ih je zajedno i ljubomorna je.

12.07.2020: Sasi je Igor ispricao laznu pricu koju je smislio zajedno sa Lolom.Tamaru je posle katatonicnog stanja i kada je dosao sebi nazvao Marko.Jelena je odmah posle toga dosla i razgovarala sa sestrom, da bi je zamolila da posete oca, dok Tamara nece za to ni da cuje jer je ljuta i nece da ima sa njima nista.Jelenu je posle svega toga i onako slomljenu dosao da utesi Sasa.Kada je ugledala Sasu i Jelenu u zagrljaju, Lola je od ljubomore pobesnela.Ipak je Tamara popustila i posetila oca ali je sav bes iskalila u tom trenutku.Julija na drugoj strani na sva usta hvali Jelenu, dok na Lolu ni ne obraca paznju.Roka je sreo Goran koji ga je odveo u gostinsku kucu, gde mu je pokazao brdo stripova koje ima Igor.Kada se Ivan vracao kuci zatekao je Karmelu i svoju ljubavnicu Marinu u razgovoru.Da li je Karmela na kraju rekao Marini i sto treba i sto ne treba?Cela epizoda 49 i 50 prikazuje se veceras 12.jul 2020 godine na televiziji Prva od 19:15 do 21h,epizodu 49 mozete pogledati ovde epizodu 50 ovde.

Ako bude izmena u programskoj semi, pratite nase drustvene mreze gde ce biti objavljeno kada ce biti postavljen video.
Facebook: https://www.facebook.com/gledajtecom
Twitter: https://twitter.com/gledajtecom
Instagram: www.instagram.com/gledajtecom
Youtube: Gledajte


Predlog knjige: "Nikad ne igram tenis", reče Cecil, bolno zbunjen; „Nikad nisam mogao da igram. Ne razumem ni jednu reč koju kažeš. " „Možete igrati dovoljno dobro da nadoknadite četvorku. Mislio sam da je to odvratno sebično od vas. " "Ne, ne mogu - dobro, nema veze sa tenisom. Zašto nisi mogao, zar nisi mogao da me upozoriš ako osećaš nešto pogrešno? Pričali ste o našem venčanju na ručku - barem ste mi dopustili da razgovaram. " "Znala sam da nećeš razumeti", reče Luci prilično prekriveno. „Mogao sam znati da bi bilo ovih groznih objašnjenja. Naravno, nije tenis - to je bila samo poslednja slama prema svemu što sam osećao nedeljama. Sigurno je bilo bolje ne govoriti dok se nisam osetio sigurnim. " Ona je razvila ovu poziciju. „Često sam se pitao da li sam opremljen za vašu ženu - na primer, u Londonu; i da li si spreman da mi budeš muž? Ne mislim tako. Ne voliš Freddija, ni moju majku. Uvek je bilo puno protiv našeg angažmana, Cecil, ali svi su naši odnosi izgledali zadovoljno, i sreli smo se toliko često, i nije bilo dobro spominjati to sve - pa, dok se sve stvari nisu ponovile. Oni danas moraju. Jasno vidim. Moram da govorim. To je sve." "Ne mogu da mislim da si bio u pravu", reče Cecil nježno. „Ne znam zašto, ali iako sve što kažete zvuči istina, osjećam da se prema meni ne ponašate pošteno. Sve je previše strašno. " "Šta je dobro od scene?" "Ne valja. Ali sigurno imam pravo da čujem još malo. “ Odložio je čašu i otvorio prozor. Odavde je kleknula, dršćući ključeve, mogla je videti prorez mraka i, zagledajući se u njega, kao da će mu to reći "još malo", njegovo dugo, zamišljeno lice. „Ne otvaraj prozor; i bolje je da nacrtate i zavesu; Freddi ili bilo koji drugi možda je vani. " On je poslušao. "Stvarno mislim da je bolje da idemo u krevet, ako nemate ništa protiv. Reći ću samo stvari koje će me posle učiniti nesretnim. Kao što kažete, sve je previše užasno i nije dobro govoriti. " Ali Cecil, sad kad se spremao da je izgubi, svaki trenutak joj se činio poželjnijim. Pogledao ju je, umesto kroz nju, prvi put otkako su se zaručili. Od Leonarda je postala živa žena, sa svojim misterijama i sopstvenim silama, sa osobinama koje su čak izbegavale umetnost. Mozak mu se oporavio od šoka i, na udaru iskrene pobožnosti, povikao je: "Ali ja te volim i mislio sam da me voliš!" "Nisam", rekla je. „U početku sam mislio da jesam. Žao mi je i trebalo bih da te odbijem i prošli put. " Počeo je hodati gore-dolje po sobi, a ona se sve više i više brinula zbog njegovog dostojanstvenog ponašanja. Računala je da je on sitan. Olakšala bi joj stvari. Okrutnom ironijom izvlačila je sve što je bilo najbolje u njegovom raspoloženju. „Očigledno me ne voliš. Usuđujem se reći da u pravu niste. Ali bolilo bi malo manje kad bih znao zašto. " „Jer“ - stigla joj je fraza, i prihvatila je je, „ti si vrsta koja ne može nikoga intimno poznavati.“ Užasnut pogled upada mu u oči.
Drugo ime ljubavi 49 i 50 epizoda - Ugledala ih je zajedno i ljubomorna je. Drugo ime ljubavi 49 i 50 epizoda - Ugledala ih je zajedno i ljubomorna je. Reviewed by gledajte on July 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.