Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 11.07.2020 Vanja Mijatovic,Marina Tadic,Visnja Petrovic,Marija Ergelja -Muskarci mnogo traze a malo daju.

Ove subote 11.jul 2020 godine u 17h na televiziji Pink mozete pogledati novu emisiju Magazin in, kao i cela emisija preko ovog sajta, gosce su: Marina Tadic,Vanja Mijatovic,Snezana Dakic,Marija Egelja,Zorana Sulc,Visnja Petrovic,Ana Petrovic.Tema je bila o tome da kako kazu u najavi, "Mnogi muskarci ocekuju mnogo od zena a ne pruzaju nista ili veoma malo".Gosce u studiju objasnjavale su kako su upoznale svoje muskarce i sta odrzava ljubav u brakovima.Snezana Dakic je napravila dva puta lapsus, zbog cega su se svi u studiju zabavili.Tajne vitkosti otkrice nutricionistkinja Ana Petrovic.Marija Ergelja se nasalila da treba da bude uporna kao Srbi kada hoce u Grcku ovih dana.Umesto najave na ovom istom mestu bice postavljena cela emisija.

Cela emisija.Predlog knjige: Bio je zbunjen. Nije imao šta da kaže. Nije se čak ni naljutio, već je stajao, uz čašu viskija među rukama, pokušavajući da pomisli šta ju je dovelo do takvog zaključka. Odabrala je trenutak pre spavanja, kada je, u skladu s njihovom buržoaskom navikom, muškarcima uvek davala piće. Freddi i gospodin Floid bili su sigurni da su se povukli sa naočarima, dok se Cecil neprestano zadržavao, pijuckajući po njemu dok je ona zaključala bočnu dasku. „Jako mi je žao zbog toga“, rekla je; „Pažljivo sam razmislio o stvarima. Suviše smo različiti. Moram vas zamoliti da me pustite i pokušate zaboraviti da je ikad postojala tako glupa devojka. " Bio je to pogodan govor, ali bila je više ljuta nego žao i glas joj je pokazao. "Drugačije - kako - kako ..." „Nisam imala baš dobro obrazovanje, za jednu stvar“, nastavila je, još uvek na kolenima pokraj pribora. „Moje putovanje italijanskom je došlo prekasno i zaboravljam sve ono što sam tamo naučio. Nikada neću biti u mogućnosti da razgovaram sa vašim prijateljima ili se ponašam kao što treba vaša supruga. " „Ne razumem te. Nisi poput sebe. Umorna si, Luci. " "Umoran!" uzvratila je odjednom. „To je tačno poput tebe. Uvek mislite da žene ne znače ono što kažu. " "Pa, zvučiš umorno, kao da te je nešto zabrinulo." „Šta ako uradim? To me ne sprečava da shvatim istinu. Ne mogu se udati za tebe i zahvalit ćeš mi se što ću to jednog dana reći. " „Imali ste juče tu bolnu glavobolju - u redu“, jer je ogorčeno uzviknula: „Vidim da je to mnogo više od glavobolje. Ali daj mi vremena. " Zatvorio je oči. "Izvinite me ako kažem gluposti, ali mozak mi se raspao. Deo toga živi tri minuta unazad, kada sam bio siguran da me voliš, a drugi deo - teško mi je - verovatno ću reći pogrešnu stvar. " Učinilo joj se što se on ne ponaša tako loše, a njena iritacija je porasla. Ponovo je poželela borbu, a ne diskusiju. Kako bi dovela krizu, rekla je: „Postoje dani kada se jasno vidi, a ovo je jedan od njih. Neke stvari moraju doći do prekida, a dešava se i danas. Ako želite da znate, prilično mala stvar odlučila je da razgovaram sa vama - kada ne biste igrali tenis sa Freddijem. "
Magazin IN 11.07.2020 Vanja Mijatovic,Marina Tadic,Visnja Petrovic,Marija Ergelja -Muskarci mnogo traze a malo daju. Magazin IN 11.07.2020 Vanja Mijatovic,Marina Tadic,Visnja Petrovic,Marija Ergelja -Muskarci mnogo traze a malo daju. Reviewed by gledajte on July 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.