Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 61 i 62 epizoda - Dosla je da mu se zali a on joj preti.

18.07.2020: Tamara je u strahu zbog prstena i da za to ne sazna Karlo, pa zbog toga dolazi u poseti Luki.Ali I Luka joj preti i to sa njenom ne bas sjajnom prosloscu.Sa druge strane Karlo nagovara Jelenu da poseti Brunu u njegovoj radionici.Kada su se sreli u radionici njihov susret se zavrsio na veoma strastven nacin.Filipa je pokusala da zavede Djurdja ali bilo je bez uspeha.Cela epizoda 61 i 62 emituje se 18.jul 2020 godine na Prvoj televiziji od 19:15 do 21h,epizodu 61 mozete mozete pogledati ovde epizodu 62 ovde.

Predlog knjige: Luci je odabrala knjigu - svezak starozavetnih komentara. Podignuvši je pred očima, rekla je: "Ne želim razgovarati o Italiji ili bilo kojoj temi vezanoj za vašeg sina." "Ali sećate se toga?" "Od prvog se ponašao loše." „Rečeno mi je samo da vas voli prošle nedelje. Nikad nisam mogao suditi o ponašanju. Ja - pretpostavljam da ima. " Osjetivši se malo mirnije, vratila je knjigu i okrenula se prema njemu. Lice mu je bilo oteklo i natečeno, ali oči, iako su bile duboko utopljene, blistale su dečijom hrabrošću. "Zašto, ponašao se gnusno", rekla je. „Drago mi je što mu je žao. Znate li šta je on učinio? " "Ne" gnusno ", bila je neznatna korekcija. „Pokušao je samo kad nije smeo. Imate sve što želite, gospođice Honeichurch: udaćete se za muškarca kojeg volite. Ne izlazi iz Georgeova života govoreći da je gnusan. " "Ne, naravno", rekla je Luci, sramljena kad se odnosila na Cecil. „„ Gnusna “je mnogo previše jaka. Žao mi je što sam to iskoristio zbog tvog sina. Mislim da ću ipak ići u crkvu. Moja majka i moj rođak su otišli. Neću biti tako kasna - "Naročito dok je prošao", rekao je tiho. "Šta je to bilo?" "Prošlo je prirodno." U tišini je pretukao dlanove; glava mu je pala na grudi. "Ne razumem." "Kao što je to uradila njegova majka." „Ali, gospodine Emerson - izvolite. EMERSON - o čemu pričaš? " "Kad ne bih George krštavao", reče on. Luci se uplašila.
Drugo ime ljubavi 61 i 62 epizoda - Dosla je da mu se zali a on joj preti. Drugo ime ljubavi 61 i 62 epizoda - Dosla je da mu se zali a on joj preti. Reviewed by gledajte on July 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.