Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 112 epizoda - Usluga za uslugu posle ljubavne afere.

21.07.2020: Strahinja je Jeleni napisao i odrecitovao pesmicu,pa je ona jedva docekala da se pohvali drugaricama sta joj je Strahinja priredio.Ali ona nije ni svesna ko se krije iza tih stihova i zbog toga sa Strahinjom zeli da se obracuna Mila.U razgovoru sa psihijatrom, Nada je priznala da joj je Strahinja postao simpatican otkako je saznala za bebu.Sudija i Sofija su imali ljubavnu avanturu koju je sudija hteo da naplati ali ga je Sofija zaustavila i rekla da joj treba odredjena mala usluga.Cela epizoda 112 prikazuje se na televiziji Prva 21.jul 2020 godine u 21h,epizodu mozete pogledati ovde.



















Predlog knjige: Luci je potonula nazad. Kočija se zaustavila kod Žarnice. Izašla je da pozove gospođicu Bartlett. Dakle, Emersonsi su otišli, a sve ovo smetanje Grčke bilo je nepotrebno. Gubljenje! Činilo se da ta reč sažima ceo život. Potrošeni planovi, izgubljeni novac, izgubljena ljubav, i ranila je majku. Da li je moguće da je ona zbrkala stvari? Sasvim je moguće. Imali su i drugi ljudi. Kad je sobarica otvorila vrata, ona nije mogla govoriti i glupo se zagledala u hodnik. Gospođica Bartlett je odjednom izašla naprijed i nakon duge preambule upitala veliku uslugu: može li ići u crkvu? Gospodin Beebe i njegova majka već su otišli, ali ona je odbila da započne sve dok nije dobila punu sankciju svoje domaćice, jer bi to značilo da će konja čekati još dobrih deset minuta. "Svakako", umorno reče domaćica. „Zaboravio sam da je petak. Idemo svi Povell može krenuti prema staji. " „Najdraža Lucija ...“ "Nema crkve za mene, hvala." Uzdah, i oni su krenuli. Crkva je bila nevidljiva, ali u tami sa leve strane nalazio se nagoveštaj boje. To je bio mrljani prozor kroz koji je blistala neka slabašna svetlost, a kad su se vrata otvorila, Luci je čula glas gospodina Beebea kako prolazi kroz litaniju do minutu sabora. Čak je i njihova crkva, tako vešto sagrađena na padini brda, svojim prekrasnim uzdignutim transeptom i srebrnom srebrnom šindrom - čak je i njihova crkva izgubila šarm; i stvar o kojoj nikada nije govorio - religija - izblijedjela je kao i sve druge stvari. Pratila je sluškinju do Žarnice. Da li bi imala prigovor da sedi u studiji gospodina Beebea? Samo jedan požar. Ne bi se protivila. Neko je već bio tamo, jer je Luci čula reči: „Dama koja čeka, gospodine.“ Stari gospodin Emerson sjedio je kraj vatre i nogom bio na stolici s gihtom. "Oh, gospođice Honeichurch, da biste trebali doći!" drhtao je; a Luci je vidjela promjene u njemu od prošle nedjelje. Niti jedna reč ne bi joj došla do usana. George sa kojom se suočila i mogla bi se ponovo suočiti, ali je zaboravila kako se ponašati prema njegovom ocu. "Gospođice Honeichurch, draga, tako nam je žao! George je tako zao! Mislio je da ima pravo na pokušaj. Ne mogu kriviti svog dečka, a ipak bih voleo da mi je prvo rekao. Nije trebao da pokuša. Uopšte nisam znao o tome. " Kad bi se samo setila kako se ponašati! Podignuo je ruku. "Ali ne smete ga prevariti." Luci je okrenula leđa i počela da gleda knjige gospodina Beebea. "Naučio sam ga", drhtao je, "da veruje u ljubav. Rekao sam: „Kad dođe ljubav, to je stvarnost.“ Rekao sam: „Strast ne slepi. Ne. Strast je razum, a žena koju voliš, ona je jedina osoba koju ćeš ikada zaista razumeti. " Jadan momak! Tako mu je žao! Rekao je da zna da je ludilo kad ste uveli svog rođaka; da ono što osećaš ne misliš. Ipak "- njegov glas skupio je snagu: progovorio je da se uveri -" Gospođice Honeichurch, sećate li se Italije? "
Igra sudbine 112 epizoda - Usluga za uslugu posle ljubavne afere. Igra sudbine 112 epizoda - Usluga za uslugu posle ljubavne afere. Reviewed by gledajte on July 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.