Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 18.07.2020 Indi Aradinovic,Dusica Jakovljevic,Ruza Rupic - Koliko lepota pomaze?

U subotu 18.jul 2020 godine u 17h emituje se nova emisija Magazin in na televiziji Pink,kao i cela emisija preko ovog sajta.Gosce su:Vera Matovic,Iva Strljic,Dusica Jakovljevic,Indira Indi Aradinovic,Ruza Rupic.Tema ove emisije bila je o tome koliko zenama lepota pomaze u ljubavi, zivotu i karijeri kao i kako ostariti a ostati i "dalje mlad".Dusica Jakovljevic tvrdi da ce pre sa njom koja je u japankama muskarac da ode kuci nego sa nekom utegnutom i skockanom.Indi govori da kada bi se sada opet podvrgla operaciji neki bi pali u nesvest ali je ona to govorila u kontekstu da je to ustvari unutrasnje nezadovoljstvo.Na pitanje voditeljke sa cime sada nije zadovoljna, Indi je izjavila sa svojom zadnjicom.Iva Strljic govori da je zrtva izgleda jer se ne seca kada je nesto pojela koliko je zelela da pojede.Ruza Rupic izjavila da se namece da u danasnje vreme mora da se ima savrseno duga kosa,da se bude mrsav,usta,jagodice...kao i jos mnogo toga sto mozete videti u celoj emisiji, koja ce biti postavljena na ovom istom mestu umesto najave.Sacuvajte negde ili podelite da bi lakse i brze nasli.


Cela emisija
Sadrzaj koji nije javno emitovan.
Predlog knjige: „Kakvo smeće! A ako Charlotte tako ne volite, prilično je šteta što ste je zamolili da stane. Upozorio sam vas na nju; Molio sam vas, molio vas da to ne činite, ali naravno da to nije bilo preslušano. " "Eto ga." "Izvinite?" „Ponovo Šarlota, draga moja; to je sve; njene same reči. " Luci je stisnula zube. „Moja poenta je da ne bi trebalo da tražite Charlotte da prestane. Volio bih da nastavite sa pravom. " I razgovor je izumro u svađu. Ona i njena majka šopingovale su u tišini, malo su razgovarale u vozu, a opet malo u kočiji, koja ih je srela na Dorking stanici. Prolivao se ceo dan i dok su se uspinjali kroz duboke staze Surrei-a pljuštali su vodu sa spuštenih bukovih stabala i zveckali o haubu. Luci se požalila da je kapuljača zagušena. Nagnuta napred, pogledala je u parni sumrak i gledala kako svetiljka kolica prolazi poput svetla za pretragu preko blata i lišća, i ne otkriva ništa lepo. "Propad kad Charlotte uđe biće gnusna", primetila je. Oni su trebali pokupiti gospođicu Bartlett u Summer Streetu, gde su je spustili dok je kolica silazila, da bi pozvali staru majku gospodina Beebea. "Morat ćemo sjesti s tri strane, jer drveće pada, a još uvijek ne pada kiša. Oh, za malo vazduha! " Zatim je slušala kopita konja - „Nije rekao, nije rekao“. Ta melodija je zamutila mekani put. "NE MOŽEMO Spustiti kapuljaču?" Zahtevala je, a majka joj je, iznenada nežno, rekla: "Dobro, stara dama, zaustavi konja." Konj je zaustavljen, a Luci i Povell su se borili za haubicu i pljeskali vodom niz vrat gospođe Honeichurch. Ali sad kad je kapuljača pala, vidjela je nešto što bi joj propustilo - na prozorima Vile Cissie nije bilo svjetla, a oko vrtne kapije za koju je mislila da je vidjela katanac. "Da li će to kuća ponovo dozvoliti, Povell?" zvala je. "Da, gospođice", odgovorio je. "Jesu li otišli?" "Za mladog gospodina je predaleko izvan grada, pa je došlo do reumatizma njegovog oca, tako da ne može sam da stane, pa ga pokušavaju pustiti da bude opremljen", bio je odgovor. "Znači, otišli ​​su?" "Da, gospođice, otišli ​​su."
Magazin IN 18.07.2020 Indi Aradinovic,Dusica Jakovljevic,Ruza Rupic - Koliko lepota pomaze? Magazin IN 18.07.2020 Indi Aradinovic,Dusica Jakovljevic,Ruza Rupic - Koliko lepota pomaze? Reviewed by gledajte on July 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.