Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 63 i 64 epizoda - Nekada je ona bila drugacija.

19.07.2020: Marka Ramljaka su spasili u zadnji cas jer je doziveo srcani udar.U bolnicu su dosli Tamara i Bruno gde ga ona iz ljubomore provocira za Jelenu.Nekada je ipak Tamara bila drugacija,priseca se Marko svoje mladosti i onog vremena kada se Tamara brinula o Jeleni i porodici.Roko nije bas odusevljen cak je i malo vise je ljut sto mu je majka sa Brunom, jer se boji da vise nece biti tako dobri prijatelji on i Bruno.Cela epizoda 63 i 64 emituju se 19.jul 2020 godine na televiziji Prva od 19:15 do 21h,epizodu 63 mozete pogledati ovde epizodu 64 ovde.

Predlog knjige: „Nakon što ste napustili Firencu - užasno. Onda smo uzeli kuću ovde, a on se kupa sa vašim bratom i postalo je bolje. Videli ste ga kako se kupa? " „Žao mi je, ali nije dobro raspravljati o ovoj aferi. Duboko mi je žao zbog toga. " „Onda je došlo nešto o romanu. Nisam je uopšte sledio; Toliko sam morao da čujem, a on mi je smetao da mi kaže; nalazi me prestar. Ah, pa, mora da ima neuspeha. George dolazi sutra ujutro i vodi me do svojih londonskih soba. Ne može da podnese da bude ovde, a ja moram biti ovde. " "Gospodin. Emerson ", povikala je devojka," ne ostavljajte bar mene, ne na moj račun. Ja idem u Grčku. Ne napuštajte svoju udobnu kuću. " To je bio prvi put da je njen glas bio ljubazan, a on se nasmešio. „Kako su dobri svi! I pogledajte kako me gospodin Beebe smešta - došao sam jutros i čuo da idem! Ovde mi je prijatno zbog požara. " „Da, ali nećete se vratiti u London. To je apsurdno. " „Moram biti sa Georgeom; Moram ga naterati da živi, a dole ne može. Kaže pomisao da vas vidim i da čujem za vas - ne opravdavam ga: kažem samo ono što se dogodilo. " „Oh, gospodine Emerson“ - uhvatila ga je za ruku - „ne smete. Dosad sam se dovoljno mučila u svetu. Ne mogu da te preselim iz kuće kad ti se sviđa, možda možda izgubiš novac - sve na moj račun. Moraš prestati! Samo idem u Grčku. " "Sve do Grčke?" Njen način se promenio. "U Grčku?" „Dakle, morate prestati. Neću pričati o ovom poslu, znam. Mogu vam vjerovati i jedno i drugo. " „Svakako. Ili vas imamo u životu ili vas prepuštamo životu koji ste izabrali. " "Ne bih hteo ..."
Drugo ime ljubavi 63 i 64 epizoda - Nekada je ona bila drugacija. Drugo ime ljubavi 63 i 64 epizoda - Nekada je ona bila drugacija. Reviewed by gledajte on July 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.