Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera Vikend Specijal 19.07.2020 Suze koje su potresle region.Katarina Grujic pokazuje destinacije.

U danasnjoj emisiji Premijera Vikend Specijal 19.jul 2020 godine koja se emituje na televiziji Pink, mozete pogledati priloge o Maji i Janjusu i o tome sta su izjavili za PVS.Prikazana je i baka Smilja koja zivi u teskim uslovima i zbog koje se potresao region kada je prikazano kako zivi.U pomoc su mnogi pritekli, medju kojima je i Milica Pavlovic i ekipa Premijere koji su dosli da pomognu.Katarina Grujic, objasnjavala je sta obici od destinacija u Srbiji.Ove nedelje kako kazu u najavi obelezava se sesti rodjendan pa ce tim povodom biti i iznenadjenja.Cela emisija ce biti postavljena umesto najave na ovom istom mestu.

Cela emisija.Predlog knjge: „Pretpostavljam da se gospodin Vise veoma ljuti na Georgea? Ne, George je pogrešno pokušao. Naše uverenje gurnuli smo predaleko. Mislim da zaslužujemo tugu. " Ponovo je pogledala knjige - crnu, braon i onu oštru teološku plavu. Opkoljavali su posetioce sa svih strana; gomilali su se na stolovima, pritiskali uz sam tavan. Za Luci koja nije mogla vidjeti da je gospodin Emerson duboko religiozan i od g. Beebe-a se uglavnom razlikovao po priznanju strasti - činilo se užasnim da se starac mora uvući u takvu svetinu, kad je bio nesretan i da bude ovisan o bogatstvo sveštenika. Više nego ikad siguran da je bila umorna, ponudio joj je svoju stolicu. „Ne, molim vas sedite mirno. Mislim da ću sedeti u kočiji. " "Gospođice Honeichurch, zvučite umorno." "Nije malo", reče Luci, drhtavih usana. "Ali jesi, i George ima pogled na tebe. I šta ste rekli o odlasku u inostranstvo? " Šutjela je. „Grčka“ - i videla je da misli tu reč - „Grčka; ali mislio sam da si ove godine u braku. " "Ne do januara, nije bilo", reče Luci, stežući ruke. Da li bi rekla stvarnu laž kada je o tome reč? „Pretpostavljam da gospodin Vise ide sa vama. Nadam se - nije zbog toga što je George govorio da oboje idete? " "Ne." „Nadam se da ćete uživati sa Grčkom sa gospodinom Viseom.“ "Hvala vam."
Premijera Vikend Specijal 19.07.2020 Suze koje su potresle region.Katarina Grujic pokazuje destinacije. Premijera Vikend Specijal 19.07.2020 Suze koje su potresle region.Katarina Grujic pokazuje destinacije. Reviewed by gledajte on July 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.