Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Jutro Prva TV uzivo 24.07.2020 Osumniceni,za koga kazu da je rasirio koronu i glavni krivac, ima i svoje prednosti.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom na televiziji Prva 24.jul 2020 godine,mozete pogledati i pricu o "glavnom krivcu" koji je rasirio koronu i zarazio ceo svet koji sada vodi najtezu borbu u novijoj istoriji ali za koga kazu i da ima i svoje velike prednosti u svetu prirode."Njegovo velicanstvo Slepi mis" jeste mozda glavni krivac ali pogledajte opsirno sta je ispricao za jutarnji program putem video poziva uzivo, speleolog amater Miodrag Vinkic.Slepi mis je koristan u ovim letnjim mesecima kada su komarci nepodnosljivi jer ih on tamani i hrani se sa njima.Koliko sve vrsta tih zivotinja ima i kako ih razlikovati kao i jos objasnjenja o tim zivotinjama, mozete pogledati u video prilogu.

Glavni osumnjiceni za koronuPada broj zarazenih.Dugovanja Infostanu - sta uraditi?Predlog knjige:

Gospođa Allen je bila toliko dugo u oblačenju da nisu kasno ušli u salu. Sezona je bila puna, soba je bila prepuna, a dve su dame ušle unutra kako su mogle. Što se tiče gospodina Allena, popravio se direktno u sobi sa kartama i ostavio ih da sami uživaju u mafiji. Više pazeći na sigurnost svog novog haljina nego na udobnost svog zaštitnika, gospođa Allen je prolazila kroz munje kroz vrata, onoliko brzo koliko je to dozvoljavalo potrebno oprez; Catherine se, međutim, držala tijesno pored sebe i čvrsto je vezala ruku unutar prijateljice da bi ga ijedan zajednički napor izborila za skupljanje. Ali na svoje veliko iznenađenje ustanovila je da nastaviti po sobi nikako nije način da se odvoje od gomile; Kako se činilo da se povećava dok su nastavili, dok je ona zamišljala da kad jednom pošteno uđu u vrata, lako pronađu sedišta i mogu sa savršenom pogodnošću gledati plesove. Ali to još nije bilo slučaj, i premda su neiskrenom marljivošću stekli čak i vrh sobe, njihova situacija je bila potpuno ista; nisu videli ništa od plesačica, osim visokog perja neke dame. Ipak su krenuli dalje - nešto bolje još nije bilo na vidiku; i upornim naporom snage i domišljatosti konačno su se našli u prolazu iza najviše klupe. Ovde je bilo nešto manje gužve nego dole; i stoga je gospođica Morland imala sveobuhvatan pogled na svu kompaniju ispod sebe i na sve opasnosti od njenog kasnog prolaska kroz njih. Bio je to sjajan prizor i počela je, prvi put te večeri, osetiti sebe na balu: čeznula je za plesom, ali u sobi nije imala poznanstva. Gospođa Allen je učinila sve što je mogla u takvom slučaju rekavši vrlo otvoreno, s vremena na vreme, „Voljela bih da plešete, draga moja - Voljela bih da dobijete partnera.“ Već se neko vreme njen mladi prijatelj osećao obaveznim za te želje; ali ponavljale su se tako često i pokazale se toliko neefikasnom, da se Katarina napokon umorila i više joj ne bi zahvaljivala.
Jutro Prva TV uzivo 24.07.2020 Osumniceni,za koga kazu da je rasirio koronu i glavni krivac, ima i svoje prednosti. Jutro Prva TV uzivo 24.07.2020 Osumniceni,za koga kazu da je rasirio koronu i glavni krivac, ima i svoje prednosti. Reviewed by gledajte on July 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.