Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 24.07.2020 Luna i Marko letuju na tajnoj lokaciji,Sloba Radanovic prica kako je zaradio svoj prvi novac.Katarina Grujic letuje na bazenu.

U danasnjim emisijama 24.jul.2020 godine u emisiji Premijera mozete da pogledate izjavu Slobe Radanovica, koji je ispricao kako je zaradio svoj prvi novac.Marko i Luna odlucili da letuju na tajnoj klokaciji i bice vrlko aktivni ali ako neko locira tu vikendicu i sazna gde se nalaze, Marko mu kako on kaze "skida kapu".Katarina Grujic pored velikog luksuza koji poseduje i moze da bira lokaciju,letuje u svom bazenu.Cipka sada za sebe kaze da je "Povozna pevacica" jer je kupila autobus i izdaje recnik svojih termina.Emina Jahovic je odlucila da letuje u Turskoj u letovalistu "Doruckujem kacamak"Emisiju Exkluziv mozete pogledati ovde.

Katarina Grujic letuje u svom bazenu.Cipka izdaje recnik svojih termina.Emina Jahovic letuje u turskom letovalistu.Grand News cela emisija.Premijera cela emsija.Predlog knjige:

Pod tim bezizglednim okriljem došlo je do rastajanja i putovanje je počelo. Izveden je uz odgovarajuću tišinu i bezosjećajnu sigurnost. Niti ih pljačkaši ni oluje nisu sprijateljili, niti se jedna sreća prevrnula da ih upozna sa herojem. Ništa se alarmantnije nije desilo od straha na strani gospođe Allen da je jednom ostavila klompe iza sebe u gostionici, i to se, na sreću, pokazalo neutemeljenim. Stigli su u Bath. Catherine je bila svu radost oduševljena - oči su joj bile tu, tamo, svuda, kad su se približile njenoj lepoj i upečatljivoj okolini, a potom su se vozile onim ulicama koje su ih vodile do hotela. Došla je da bude srećna i već se osećala srećno. Ubrzo su bili smešteni u udobnim prenoćištima u Pultenei Streetu. Sada je korisno dati neki opis gospođe Allen, kako bi čitalac mogao da presudi na koji će način njeni postupci ubuduće težiti ka opštem nevolju dela i kako će verovatno doprineti smanjenju siromašne Katarine na svu očajničku nesretnost kojoj je sposoban poslednji svezak - bilo bezrazložnosti, vulgarnosti ili ljubomore - bilo presretanjem njenih pisama, upropaštavanjem njenog lika ili odbacivanjem vrata. Gospođa Allen bila je jedna od one brojne klase žena, čije društvo ne može izazvati ništa drugo nego iznenađenje postojanjem muškaraca na svetu koji bi im se mogao svideti dovoljno dobro da se udaju za njih. Nije imala ni lepotu, genijalnost, dostignuća ni manire. Zrak nežne žene, puno tihog, neaktivnog dobrog raspoloženja i beznačajan raspoloženje bili su sve što je moglo da objasni kao što je bio izbor razumnog, inteligentnog muškarca poput gospodina Alena. U jednom pogledu joj se svidjelo što je mogla predstaviti mladu damu u javnosti, volela je da ide svuda i vidi sve što sama može biti. Haljina je bila njena strast. Najprijatnije je uživala što je u redu; a ulazak naše heroine u život nije se mogao dogoditi sve dok nakon tri ili četiri dana nisu provedena u učenju onoga što se uglavnom nosi, a njen je kapeton dobio haljinu najnovije mode. Catherine je i sama kupila kupovinu, a kada su se sve te stvari sredile, došlo je važno veče koje je trebalo da je povede u Gornje sobe. Kosu joj je isekla i obukla najbolja ruka, odeća je bila pažljivo obučena, a gospođa Allen i njena sluškinja izjavili su da izgleda baš onako kako treba. Uz takvo ohrabrenje, Catherine se nadala da će barem nesigurno proći kroz gomilu. Što se tiče divljenja, ono je uvek bilo dobrodošlo kada je dolazilo, ali nije zavisilo od toga.
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 24.07.2020 Luna i Marko letuju na tajnoj lokaciji,Sloba Radanovic prica kako je zaradio svoj prvi novac.Katarina Grujic letuje na bazenu. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 24.07.2020 Luna i Marko letuju na tajnoj lokaciji,Sloba Radanovic prica kako je zaradio svoj prvi novac.Katarina Grujic letuje na bazenu. Reviewed by gledajte on July 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.