Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Paparazzo lov 15.07.2020 Iza kamere finala Zadruge 3 i sta se dalje desava sa ljubavnim parovima.

U novom izdanju emisije Paparazzo lov koja se emituje u sredu 15.jul 2020 godine na televiziji Pink posle 22h, kao i cela emisija preko ovog sajta, mozete pogledati sta se desavalo iza kulisa kamera finalne veceri Zadruge 3 kao i sta je sa ljubavnim parovima Markom i Lunom,Tarom i Matejom,Edom i Draganom,Janjusem i Majom,Ivom i Filipom,Stefanom i Ivanom.Da li su i dalje zajedno ili neki vise nisu ,da li se mozda neko rastavio ili cak i verio, mozete pogledati na ovom istom mestu umesto najave.

Cela emisija.Cela emisija u delovima.Predlog knjige: „Oh, to nije ništa; Uveravam vas da mi Cissie Villa nije ništa; Dao bih sve što bih mogao ići s njima. " „Da li bi te majka tako brzo ponovo poštedjela? Jedva da ste bili kod kuće tri meseca. " "MORA me poštedjeti!" - povikala je Luci, u sve većem uzbuđenju. "Jednostavno MORAM da odem. Moram da." Istrčao je prstima kroz kosu. „Zar ne vidite da ja moram da odem? Tada nisam shvatio - i naravno, tako posebno želim da vidim Konstantinopol. " "Mislite, nakon što ste prekinuli angažman osećate ..." "Da da. Znao sam da razumeš. " Gospodin Beebe nije baš razumeo. Zašto se gospođica Honeichurch nije mogla odmoriti pred rodbinom svoje porodice? Cecil se očigledno zauzela za dostojanstvenu liniju i nije je želela nervirati. Tada ga je pogodilo da je njena porodica možda nervira. On joj je ovo nagovestio i ona je sa nestrpljenjem prihvatila nagoveštaj. "Da naravno; da idu u Carigrad dok se ne naviknu na tu ideju i sve se smiri. " "Bojim se da je to bio mučan posao", rekao je nježno. "Ne nikako. Cecil je zaista bila ljubazna; samo - bolje bih vam rekao cijelu istinu, jer ste malo čuli - to je bio tako majstorski. Otkrio sam da me ne bi pustio da idem svojim putem. Unapredio bi me na mestima gde se ne mogu poboljšati. Cecil neće dozvoliti ženi da sama odlučuje - u stvari, nije se usudio. Kakve gluposti pričam! Ali to je takva stvar. " „To sam prikupio iz svog vlastitog zapažanja gospodina Visea; to je ono što sakupljam od svega što sam vam znao. Suosjećam i najglasnije se slažem. Slažem se sa tim da mi morate dopustiti da napravim jednu malu kritiku: da li vredi dok žurim u Grčku? " "Ali moram negde da odem!" plakala. "Brinuo sam se celo jutro, a evo i same stvari." Stisnula je kolena stisnutim pesnicama i ponovila: „Moram! I vreme koje ću imati sa majkom i sav novac koji je potrošila na mene prošlog proleća. Svi previlje mislite o meni. Volio bih da niste tako ljubazni. " U ovom trenutku je ušla gospođica Bartlett i njena nervoza se pojačala. „Moram pobjeći, ikad do sada. Moram znati svoj vlastiti um i kuda želim ići. " "Izgledati činiti se napredovati; čaj, čaj, čaj ", rekao je gospodin Beebe i izvalio svoje goste kroz ulazna vrata. Izgubio ih je tako brzo da je zaboravio kapu. Kad se vratio zbog toga, na njegovo olakšanje i iznenađenje čuo je zveckanje Mocartove sonate. "Opet se igra", rekao je gospođici Bartlett. „Luci uvek može da igra“, bio je kiseli odgovor.
Paparazzo lov 15.07.2020 Iza kamere finala Zadruge 3 i sta se dalje desava sa ljubavnim parovima. Paparazzo lov 15.07.2020 Iza kamere finala Zadruge 3 i sta se dalje desava sa ljubavnim parovima. Reviewed by gledajte on July 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.