Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 15.07.2020 Anabela govoro o odnosima sa Lunom.Dusica Jakovljevic o neprijatnostima.Izjava onih koji imaju koronu.

U danasnjim emisijama 15.jul 2020 godine,koje prate zivot javnih licnosti Premijera, Ekskluzivno, Grand News, Exkluziv,Anabela govori o tome u kakvim su sada odnosima ona i Luna, koje mozete videti u emisiji Premijera, u istoj emisiji mozete i videti kako su navijaci Crvene Zvezde ispratili estradnog menadzera.Dusica Jakovljevic, govorila sa kakvim se sve neprijatnostima susrece.U emisiji Grand News mozete da pogledate iz prve ruke sta kaze Era Ojdanic, povodom toga da ima korona virus i kako se oseca nakon svega.Milica Todorovic, takodje objasnjava da ima korona virus ali i kaze da nije imala nikakve kontakte licem u lice.U emisiji Ekskluzivno mozete da vidite izjave pobednika Zadruge 3 Ive Grguric i ostalih ucesnika koji su gostovali u Amidzi sou emisiji koju mozete pogledati ovde.Kako je Lejdi Gaga vratila osmeh borcanskom Travolti.Sandra i Andrej Meljnicenko, kupili "boing" da bi odlazili na mesta na kojima ima manje zarazenih od korona virusa.Emisiju Exkluziv mozete pogledati ovde.

Iva Grguric i ostali finalisti, govorila za emisiju EkskluzivnoSandra i Andrej Meljnicenko kupili "boing".Lejdi Gaga vratila osmeh borcanskom Travolti.Grand News cela emisijaPremijera cela emisijaPredlog knjige: Gospođa Honeichurch, koja je mrzela sve promene, imala je nešto protiv, ali ni približno onoliko koliko se ćerka pretvarala, i to samo na minut. Zapravo je bila krivica Luci da opravda njezino omalovažavanje - laži koje ona ni sama nije bila svesna, jer je marširala u vojskama tame. "I Freddi misli." "Ipak, Freddi se nikada nije toliko snalazio sa Viseom, zar ne? Otkrio sam da mu se nije svidio angažman i osetio sam da ga može odvojiti od tebe. " „Dečaci su tako čudni.“ Minnie se mogla čuti kako svađa sa gospođicom Bartlett kroz pod. Čaj u košnici je očigledno uključivao potpunu promenu odeće. Gospodin Beebe je vidio da Luci - vrlo ispravno - nije željela razgovarati o njenom djelovanju, pa je nakon iskrenog izraza saosjećanja rekao: „Imao sam apsurdno pismo gospođice Alan. To me je zaista preobrazilo. Mislila sam da bi vas sve moglo zabaviti. " "Kako divno!" reče Luci tupim glasom. Zbog nečega što je uradio, počeo je da joj čita pismo. Nakon nekoliko reči oči su joj postale budne i ubrzo ga je prekinula s „Odlazak u inostranstvo? Kada počinju? " "Sledeće nedelje, okupim se." "Da li je Freddi rekao da li se vozi ravno?" "Ne, nije." "Jer se nadam da neće ići tračevima." Pa je želela da priča o svom prekinućem angažmanu. Uvek sažaljiv, odložio je pismo. Ali ona je, odjednom uzvišenim glasom, „Oh, kažite mi više o gospođici Alans! Kako savršeno divno odlaze u inostranstvo! “ "Želim da pođu iz Venecije i odu u teretni brod niz ilirsku obalu!" Od srca se smejala. „Oh, divno! Volio bih da me odvedu. " „Da li vas je Italija napunila groznicom putovanja? Možda je George Emerson u pravu. Kaže da je „Italija samo eufuizam za sudbinu.“ „Oh, ne Italija, već Carigrad. Uvek sam čeznuo za odlaskom u Carigrad. Carigrad je praktično Azija, zar ne? " Gospodin Beebe je podsetio da je Carigrad još uvek malo verovatan, i da je gospođica Alans ciljala samo Atinu, "sa Delfi, možda, ako su putevi bezbedni." Ali to nije značilo njen entuzijazam. Oduvek je još više čeznula za Grčkom, činilo se. Na svoje iznenađenje je video da je ona naizgled ozbiljna. "Nisam znala da ste vi i gospođica Alans još uvek takve prijateljice, posle Cissie Villa."
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 15.07.2020 Anabela govoro o odnosima sa Lunom.Dusica Jakovljevic o neprijatnostima.Izjava onih koji imaju koronu. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 15.07.2020 Anabela govoro o odnosima sa Lunom.Dusica Jakovljevic o neprijatnostima.Izjava onih koji imaju koronu. Reviewed by gledajte on July 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.