Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Porodjaj na Pancevackom mostu - izjava tima iz hitne pomoci.U Kini sada registrovan slucaj kuge.

U danasnjem jutarnjem programu Jutro emitovanom na televiziji Prva 8.jul 2020 godine, mozete da pogledate neke od tema i prica kao sto su porodjaj koji se dogodio u sred guzve na Pancevackom mostu.Reporterka Prve televizije Jelena Nikolic, pricala je sa medicinskim osobljem povodom tog dogadjaja.Biljana Pasalic, medicinski tejnicar dala je izjavu i ispricala detalje dogadjaja.Izgleda da se u Kini redjaju problemi za problemima, pa je tako sada registrovan i jedan slucaj bubonske kuge kao i dva slucaja u Mongoliji, to je bolest koja nije ni malo naivna.Prof.Dr.Miroslav Valcic govorio je u studio jutarnjeg programa o tome kako se prenosi i nacinu lecenja, kao i koliko je teska ta bolest ako se ne leci i da li ima razloga za strah.O svemu pogledajte u prilozima.

Porodjaj na Pancevackom mostu i izjava medicinskog osoblja.Bubonska kuga se pojavila u Kini i Mongoliji.Predlog knjige: „Moja dobra Lucia, sve sam na moru. Ne znam ništa o tome. " "Postoje ljubičice. Ne mogu da verujem da je to slučajnost. Charlotte, Charlotte, kako si mogao da joj kažeš? Razmišljao sam pre nego što sam govorio; to ste vi. " "Šta sam joj rekao?" - pitala je, uz sve veću uzbuđenost. "Otprilike tog strašnog popodneva u februaru." Gospođica Bartlett je zaista bila dirnuta. "Oh, Luci, najdraža devojka - to nije zapisala u svojoj knjizi?" Luci klimne glavom. „Ne tako da bi to mogao prepoznati. Da." "Onda, nikad - nikada više, Eleanor Lavish neće biti moja prijateljica." "Pa, jesi li rekao?" "Upravo sam se dogodio - kad sam u Rimu popio čaj sa njom - tokom razgovora ..." „Ali Charlotte - šta je sa obećanjima koja si mi dao kad smo se spakirali? Zašto si rekao gospođici Lavish kad mi nisi ni dao da kažem majci? " „Nikad neću oprostiti Eleanor. Izdala je moje samopouzdanje. " „Zašto si joj ipak rekao? Ovo je najozbiljnija stvar. " Zašto bilo ko govori bilo šta? Pitanje je vječno i nije iznenađujuće da bi gospođica Bartlett samo uzdahnula uzvratila. Učinila je pogrešno - priznala je, samo se nadala da nije učinila štetu; rekla je Eleanor u najstrožem poverenju. Luci ga je iritirala. „Cecil je slučajno pročitao odlomak naglas meni i gospodinu Emersonu; to je uznemirilo gospodina Emersona i ponovo me vređao. Iza Cecilovih leđa. Uh! Da li je moguće da su muškarci takvi zlostavljači? Iza Cecilovih leđa dok smo se šetali vrtom. " Gospođica Bartlett se rasplamsala sa samooptužbama i žaljenjem.
Porodjaj na Pancevackom mostu - izjava tima iz hitne pomoci.U Kini sada registrovan slucaj kuge. Porodjaj na Pancevackom mostu - izjava tima iz hitne pomoci.U Kini sada registrovan slucaj kuge. Reviewed by gledajte on July 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.