Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 108 epizoda - Kuju se opasni planovi.

Trenutno se kuju opasni planovi da se Ada skloni sa scene.Luku huska Matija da bi trebalo ispitati njenu uracunljivost dok je Sofija zaduzena da to sve dodatno zacini sa lazima.Ali i od igraca ima i veci igrac, tako da nece to bas ici sve tako glatko kako su oni zamislili.Nada se razljutila jer Strahinja ne zeli da prica sa njom.Sto je za posledicu imalo to sto je rekla neke stvari, koje su bas uplasile Milu.Ada je polako pocela da shvata ko stoji iza brzog i tajnog vencanja Luke i Sofije i zakljucila je da je to Matija.Cela epizoda 108 prikazuje se u 21h na televiziji Prva,epizodu mozete pogledati ovde. Pratite nas na drustvenim mrezama da bi dobili obavestenje kada se postave serije jer se ovih dana cesto odlazu.
Facebook: https://www.facebook.com/gledajtecom
Twitter: https://twitter.com/gledajtecom
Instagram: www.instagram.com/gledajtecom
Youtube: Gledajte
Predlog knjige: „Šta treba učiniti sada? Možete li mi reći?" „Oh, Luci - nikada sebi neću oprostiti, nikada umirućem danu. Zamislite ako su vam izgledi - ” "Znam", reče Luci, ponovivši riječ. "Sada vidim zašto ste želeli da kažem Cecili i šta ste mislili pod nekim nekim drugim izvorom. Znate da ste rekli gospođici Lavish i da ona nije pouzdana." Došao je red gospođice Bartlett da namigne. „Međutim", reče devojka, prezirući promeni svog rođaka, „šta je učinjeno. Stavili ste me u najneugodniji položaj. Kako da se izvučem iz toga? " Gospođica Bartlett nije mogla razmišljati. Dani njene energije su prošli. Ona je bila posetilac, a ne kapelan i diskreditovani posetilac. Stajala je sklopljenih ruku dok je devojčica sama radila potreban bes. „Mora - taj čovek mora imati takvo okruženje da neće zaboraviti. I ko će mu ga dati? Ne mogu sada da kažem majci - zahvaljujući tebi. Ni Cecil, Charlotte, dugujem ti. Svako me uhvati. Mislim da ću poludeti. Nemam nikoga da mi pomogne. Zbog toga sam vam poslao. Ono što se traži je čovek sa bičem. " Gospođica Bartlett se složila: jedna je želela čoveka sa bičem. „Da - ali nije dobro slagati se. Šta treba učiniti Mi žene nastavljamo sa pranjem. Šta radi devojka kada naiđe na mladunče? " „Uvek sam govorio da je on cad, draga. Daj mi zaslugu za to, u svakom slučaju. Od prvog trenutka - kada je rekao da se otac kupao. " „Oh, smetaj kreditu i ko je bio u pravu ili ne! Oboje smo napravili zbrku u tome. George Emerson je još uvek u bašti, i neka ostane nekažnjen ili nije? Hoću da znam." Gospođica Bartlett je bila apsolutno bespomoćna. Njezino vlastito izlaganje nerviralo ju je, a misli su se bolno sudarale u njenom mozgu. Pomaknula se prema prozoru i pokušala da prepozna lovorikove bele flaše među lovorovima. „Bili ste dovoljno spremni za Bertolini kada ste me odvezli u Rim. Zar ne možeš ponovo da razgovaraš sa njim? " "Voljno bih preselio nebo i zemlju ..." "Želim nešto određenije", prezirno je rekla Luci. „Hoćete li razgovarati sa njim? To je najmanje što možete učiniti, sigurno, uzimajući u obzir da se sve dogodilo zato što ste prekršili reč. " "Eleanor Lavish nikada više neće biti moja prijateljica." Zaista, Charlotte je nadmašila sebe. „Da ili ne, molim vas; da ili Ne."
Igra sudbine 108 epizoda - Kuju se opasni planovi. Igra sudbine 108 epizoda - Kuju se opasni planovi. Reviewed by gledajte on July 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.