Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 48 epizoda - Zbog odlaska u bolnicu, proveli noc zajedno.

Na Valentininu zabavu stigao je i Sasa, gde je ugledao kako Maju gura Ante.Nije to mogao da gleda mirno nego je odmah nastala zbrka, tuca i opsti lom, dok Maja pada u komu zbog dosta popijenog pica.Kada je to Sasa ugledao,krivicu je svalio na Valentinu i Filipa ali svaljuje krivicu i na sebe jer misli da nije bio dobar brat, pa je sve to zajedno dovelo do svega ovog.Odneli su Maju u bolnicu gde joj je pomogla Jelena, ali kako noc sve vise protice tako se i Sasa sve vise zblizava sa Jelenom.Dok se to sve desava,Lola je sve vise uznemirena jer krije od Sase istinu ali je i zabrinuta jer ga nema celu noc.Ipak ujutro je saznala sta radi, jer ga je videla kako se grli sa Jelenom.Luka je sa druge strane ljut jer Tamara nije odgovorila na njegov poziv.Karlo je rekao Tamari da sumnja da Luka ima ljubavnicu i posle tog otkrica proveli su zajedno celu noc.Sada se Tamara boji da ce se otkriti njihova afera.Cela epizoda 47 i 48 moze se pogledati na televiziji Prva od 19:15 do 21h,epizodu 47 mozete pogledati ovde epizodu 48 ovde. Pratite nas na drustvenim mrezama da bi dobili obavestenje kada se postave serije jer se ovih dana cesto odlazu.
Facebook: https://www.facebook.com/gledajtecom
Twitter: https://twitter.com/gledajtecom
Instagram: www.instagram.com/gledajtecom
Youtube: Gledajte


Predlog knjige: "To je stvar sa kojom se može odlučiti samo gospodin." George Emerson izlazi iz bašte sa teniskom loptom u ruci. "Vrlo dobro", rekla je Luci ljutim gestom. „Niko mi neće pomoći. Sama ću razgovarati s njim. " I odmah je shvatila da je to sve vreme njen rođak nameravao. "Hullo, Emerson!" zvao Freddi odozdo. „Pronašli ste izgubljenu loptu? Dobar čovek! Želite li čaj? " I nastala je smetnja od kuće do terase. „Oh, Luci, ali to je hrabro od tebe! Divim ti se-" Okupili su se oko Georga, koji je provirivao, osetila je, preko smeća, nesnosne misli, besne čežnje koje su počele da se utapaju u njenu dušu. Njen bes je izblijedio kad ga je vidio. Ah! Emersoni su bili fini ljudi na svoj način. Morala je da potčini nalet u krvi pre nego što je rekla: „Freddi ga je odveo u trpezariju. Ostali se spuštaju po bašti. Doći. Dajte da ovo brzo završimo. Doći. Želim te u sobi, naravno. " "Luci, da li ti smeta to?" "Kako možete postaviti tako smešno pitanje?" "Jadna Luci ..." Ispruži ruku. "Čini se da kamo god dolazim, osim nesreće." Luci klimne glavom. Sjetila se njihove posljednje večeri u Firenci - pakovanje, svijeće i sjenka gospođice Bartlett koja se spremala na vrata. Nije trebalo da ga drugi put uhvati patos. Izuzevši miljenju rođaka, povela je stepenicama. "Probajte pekmez", rekao je Freddi. "Džem je sjajan." George, izgledajući veliko i rastrojeno, koračao je gore-dolje po trpezariji. Kad je ušla, on se zaustavio i rekao: "Ne - ništa za jesti." "Spusti se do ostalih", reče Luci; „Charlotte i ja ćemo g. Emersonu dati sve što želi. Gde je majka? " „Počela je sa pisanjem u nedelju. Ona je u sali. " "To je sve u redu. Ti odlaziš. " Otišao je pevajući. Luci je sjela za sto. Gospođica Bartlett, koja je bila potpuno uplašena, uzela je knjigu i pretvarala se da čita. Ne bi bila uvučena u složeni govor. Samo je rekla: „Ne mogu to imati, gospodine Emerson. Ne mogu čak ni da razgovaram sa tobom. Izađite iz ove kuće i nikad više ne ulazite u nju dok ja živim ovde - blebetajući dok je govorila i pokazivala prema vratima. „Mrzim svađu. Idi molim te. "
Drugo ime ljubavi 48 epizoda - Zbog odlaska u bolnicu, proveli noc zajedno. Drugo ime ljubavi 48 epizoda - Zbog odlaska u bolnicu, proveli noc zajedno. Reviewed by gledajte on July 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.