Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 09.07.2020 Sloba Radanovic ulazi u zadrugu 4.Luna Djogani govori o mogucem pobedniku.

Soubiz gledajte.com dans prikazuje emisije emitovane 9.jul 2020 godine Premijera, Ekskluzivno, Grand News, Exkluziv, u emisiji Ekskluzivno mozete pogledati izjavu Veljka Raznatovica o tome kako on nece dozvoliti da se mali Zeljko razmazi.Emisija Premijera je prikazala Slobu Radanovica, buduceg ucesnika Zadruge 4 koji je dao izjavu o svemu po malo.Luna Djogani je govorila o mogucem pobedniku Zadruge 3, koja se zavrsava u subotu 11 jul 2020 godine.Dusica Jakovljevic, govorila o tome kakva je kao majka.Djole Djogani u emisiji Grand News, zajedno sa suprugom raspravljao o tome ko je prvi zapoceo vlog.Lepa Lukic pricala o svojim muskarcima i koliko su bili mladji od nje.Voditeljka muzickog sou programa Zvezde Granda Sanja Kuzet, govorila da ce i ona imati brodic kao njen kolega Voja Nedeljkovic.Emisiju Exkluziv mozete pogledati ovde.

Veljko Raznatovic nece dati da razmaze Zeljka.Grand News cela emisijaPremijera cela emisija.Predlog knjige: "Šta-" "Nema diskusije." "Ali ne mogu ..." Odmahnula je glavom. „Idite, molim vas. Ne želim da zovem gospodina Visea. " "Ne mislite", rekao je, apsolutno ignorišući gospođicu Bartlett, "ne mislite da ćete se udati za tog čoveka?" Linija je bila neočekivana. Slegnula je ramenima, kao da ju je napakovala njegova vulgarnost. "Vi ste samo smešni", tiho je rekla. Tada su se njegove riječi snažno podigle nad njenim: „Ne možete živjeti s Viseom. On je samo za poznanstvo. On je za društvo i kultivisani razgovor. Ne bi trebao nikoga intimno poznavati, najmanje ženu. " Bilo je to novo svetlo na Cecilovom karakteru. "Jeste li ikad razgovarali s Viseom bez da ste umorni?" "Mogu jedva da raspravljam ..." „Ne, ali jeste li ikada? On je tip koji je u redu sve dok se drže stvari - knjiga, slika - ali ubijaju kada nađu ljude. Zato ću i sada progovoriti kroz svu ovu zbrku. Dovoljno je šokantno da vas izgubim u svakom slučaju, ali generalno, čovek mora da se odrekne radosti, a ja bih se suzdržao da je vaša Secil druga osoba. Nikad se ne bih prepustila. Ali prvo sam ga video u Nacionalnoj galeriji, kada se trgnuo jer je moj otac pogrešno izgovorio imena velikih slikara. Zatim nas dovodi ovamo, i otkrivamo da je sviranje glupog trika na dobroj komšiji. To je taj čovek svuda - svirajući trikove na ljudima, o najsvetijem obliku života koji može pronaći. Zatim vas upoznajem zajedno i pronađemo ga kako štiti i uči vas i vašu majku da budu šokirani, kada ste morali da se rešite da li ste šokirani ili ne. Cecil opet iznova. Nije dozvolio ženi da odluči. On je tip koji je zadržao Evropu hiljadama godina unazad. Svakog trenutka svog života on vas oblikuje, govori vam šta je šarmantno ili zabavno ili žensko, govori vam šta muškarac misli ženski; a vi, sve žene, slušajte njegov glas umesto vašeg. Tako je bilo i u Župnom dvoru, kada sam vas ponovo sreo obojicu; pa je to bilo čitavo danas popodne. Stoga - ne „zato sam te poljubio“, jer me je knjiga naterala na to, i voleo bih da, za dobrotu, imam više samokontrole. Ne stidim se. Ne izvinjavam se Ali to vas je uplašilo i možda niste primetili da vas volim. Ili biste mi rekli da odem i bavim se ogromnom stvari tako lagano? Ali, zato sam se odlučio da se borim protiv njega. " Luci je pomislila na vrlo dobru primedbu.
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 09.07.2020 Sloba Radanovic ulazi u zadrugu 4.Luna Djogani govori o mogucem pobedniku. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 09.07.2020 Sloba Radanovic ulazi u zadrugu 4.Luna Djogani govori o mogucem pobedniku. Reviewed by gledajte on July 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.