Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Sta je vazno da se vidi na kremi za suncanje?Sta najvise plasi kod korona virusa?

U danasnjem jutarnjem programu Jutro emitovanom 9.jul 2020 godine na televiziji Prva, neke od tema bile su i vreli dani i izlozenost suncu pa je zbog toga neophodno namazati telo sa kremama protiv UV u UVB i infracrvenih zraka.Iako smo cele godine izlozeni ovim zracima, ipak je leti veca izlozenost jer je veci deo tela otkriven i do njega dopiru suncevi zraci pa je vece i zracenje.U studiju jutarnjeg programa televizije Prva Jutro govorila je dermatolog Nevenka Dokmanovic, o tome sta je najbolja zastita,na sta bi trebali obratiti paznju osobe koje imaju hronicna kozna oboljenja kao i ostalo.Dr Ivana Stasevic Karlicic, direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarevic" govorila je u studiju jutarnjeg programa televizije Prva o tome sta ljude najvise plasi kod korone virusa i kako da pobede taj strah.

Sta je vazno pogledati na kremama za suncanje?

Cega se najvise gradjani plase kod korone?

Predlog knjige: „Kažete da gospodin Vise želi da ga saslušam, gospodine Emerson. Izvinite zbog nagoveštaja da ste preuzeli tu naviku. " I uzeo je sumnjiv odmet i dodirnuo ga u besmrtnost. Rekao je: "Da, jesam" i potonuo kao da je odjednom iscrpljen. "Ja sam ista vrsta grube u dnu. Ta želja da upravljaju ženom - leži veoma duboko, i muškarci i žene moraju se boriti protiv toga pre nego što uđu u baštu. Ali volim te sigurno na bolji način nego on. " Mislio je. „Da - zaista na bolji način. Želim da imate svoje misli čak i kad vas držim u naručju. " Ispružio ih je prema njoj. „Luci, budi brzo - nema vremena da razgovaramo sada - dođi k meni kao što si došao u proleće, a posle ću biti nežna i objasniti. Ja se brinem za tebe otkad je taj čovek umro. Ne mogu živjeti bez tebe, „Nema dobrog“, pomislio sam; „Udala se za nekog drugog“; ali opet te sretnem kada je sav svet slavna voda i sunce. Kad ste ušli kroz šumu, video sam da ništa drugo nije važno. Zvao sam. Želeo sam da živim i imam šansu za radost. " "A gospodin Vise?" rekla je Luci koja je pohvaljeno bila mirna. „Zar on nije važan? Da volim Cecila i da ću uskoro biti njegova žena? Detalji koji nemaju nikakvu važnost? Ali on ispruži ruke preko stola prema njoj. „Mogu li da vas pitam šta nameravate da dobijete ovom izložbom?“ Rekao je: „To nam je poslednja šansa. Učinit ću sve što mogu. " I kao da je učinio sve drugo, okrenuo se gospođici Bartlett, koja je sedela poput nekih vrata pred vedrim nebom. "Ne biste nas zaustavili ovaj put ako niste razumeli", rekao je. "Bio sam u mraku i vraćam se u to, osim ako nećete pokušati da razumete." Njena dugačka uska glava kretala se naprijed i naprijed, kao da ruši neku nevidljivu prepreku. Nije odgovorila. "Mlad je", rekao je tiho, podižući svoj reket s poda i spremajući se da krene. „Sigurno je da se Luci zaista brine za mene. To je ljubav i mladost važna intelektualno. " U tišini su ga dve žene promatrale. Njegova poslednja primedba, znali su, bila je glupost, ali je li krenuo posle toga ili ne? Ne bi li on, kader, šarlatan, pokušao dramatičnije završiti? Ne. Očigledno je bio zadovoljan. Ostavio ih je, pažljivo zatvorivši ulazna vrata; i kad su pogledali kroz prozor hodnika, ugledali su ga kako se uspinje i počne penjati padinama izmrvljene paprati iza kuće. Njihovi su jezici bili opušteni i rasturili su u tajnoj radosti. "Oh, Lucia - vrati se ovamo - oh, kakav grozan čovek!"
Sta je vazno da se vidi na kremi za suncanje?Sta najvise plasi kod korona virusa? Sta je vazno da se vidi na kremi za suncanje?Sta najvise plasi kod korona virusa? Reviewed by gledajte on July 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.