Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka - Kako videti prisustvo necistih sila i stvari.Jacanje imuniteta,zdravlja.Zivot samohranih majki.

U emisijama Posle rucka koje se emitovane 10.jul 14.jul 16.jul 2020 godine svaki dan na televiziji Happy u 15.30h,mozete pogledati sledece teme.U emisiji koja je emitovana 14.jul 2020 godine o zivotu samohranih majki i sa kojim se one sve problemima susrecu.Sta ceka decu koju su ocevi napustili tj.kakva ce im biti sudbina,koliko je skupo biti samohrana majka.U emisiji emitovanoj 16.jul 2020 godine mogli ste da vidite uzivo menadzera brakova ili popularno nazvanog provodadziju Miroljuba Petrovica.On je u emisiji otkrio tajnu svog zanata kao i zbog cega ima sve vise samaca.Pricace i o ljubavi posle 50 godina i kako izgleda udvaranje u kasnijim godinama.Govorilo se i u jednoj od emisija o nezaobilaznoj temi o zdravlju i kako ga ojacati i sacuvati u ovo vreme korone.10.jul 2020 godine govorilo se o neprirodnim silama i otkrivanju njihovog prisustva.Vecito pitanje svih pitanja je i da li postoje duhovi i kako prepoznati prisustvo takvih entiteta.

Provodadzija uzivo u emisiji.Kako izgleda zivot samohranih majki.Jacanje imuniteta i poboljsanje zdravlja.Prisustvo necistih sila i kako to prepoznatiPredlog knjige.

„Jer sam se nagodio sa Cecilom da ga ne objavim dok nisam napustio Englesku. Reći ću im tada. To je mnogo ugodnije. Kako je mokra! Hajde da se vratimo ovde. " "Ovde" je bio Britanski muzej. Gospođa Honeichurch je odbila. Ako se moraju skloniti, neka to bude u radnji. Luci se osjećala prezirno, jer se brinula o grčkoj skulpturi, a već je posudila mitski rječnik od gospodina Beebea kako bi pronašla imena boginja i bogova. „Oh, pa, neka je onda prodavnica. Idemo kod Mudie Kupicu knjigu vodica. " "Znate, Luci, vi i Charlotte i gospodin Beebe mi kažete da sam tako glupa, pa pretpostavljam da jesam, ali nikad neću shvatiti ovo delo s rupom. Oslobodio si se Cecila - dobro i dobro, i zahvalna sam što je otišao, mada sam se osetio ljut na trenutak. Ali zašto to ne najaviti? Zašto ovo prešućivanje i vrhovima prstiju? " "To je samo nekoliko dana." "Ali zašto uopšte?" Luci je ćutala. Odmakla se od majke. Bilo je prilično lako reći: „Jer me George Emerson muči, i ako čuje da sam se odrekao Cecila, može početi ponovo“ - vrlo lako, i imala je slučajnu prednost u tome što je istina. Ali ona to nije mogla reći. Nije joj se svidela poverljivost, jer oni mogu dovesti do samospoznaje i do tog kralja strave - svetlosti. Otkad je te večeri u Firenci smatrala da je nepristojno otkriti njenu dušu. I gospođa Honeichurch je ćutala. Mislila je: „Moja kćerka mi neće odgovoriti; radije bi bila s onim radoznalim starim sobaricama nego sa Freddijem i mnom. Svaka krpa, taga i bobtail očigledno učine ako može da napusti svoj dom. " A kako u njenom slučaju misli nikada nisu dugo ostale neizgovorene, ona je pukla: "Umoran si od Vetrovnog ugla." To je potpuno tačno. Luci se nadala da će se vratiti u Vindi Corner kad je pobjegla iz Cecila, ali otkrila je da njen dom više ne postoji. Moglo bi postojati za Freddija, koji je i dalje živio i mislio direktno, ali ne i za one koji je namjerno iskrivio mozak. Nije priznala da joj je mozak iskrivljen, jer mozak mora da pomogne u tom priznanju, i razorila je same instrumente života. Osećala je samo: „Ne volim Georga; Prekinuo sam zaruke jer nisam voleo Georgea; Moram u Grčku jer ne volim Georgea; važnije je da tražim bogove u rečniku, nego da pomažem majci; svi drugi se ponašaju veoma loše. " Osećala se samo razdražljivo i odlučno, i bila je zabrinuta da radi ono što se od nje nije očekivalo, pa je u tom duhu nastavila sa razgovorom.
Posle rucka - Kako videti prisustvo necistih sila i stvari.Jacanje imuniteta,zdravlja.Zivot samohranih majki. Posle rucka - Kako videti prisustvo necistih sila i stvari.Jacanje imuniteta,zdravlja.Zivot samohranih majki. Reviewed by gledajte on July 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.