Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 17.07.2020 Maja Marinkovic odgovorila za Janjusa i njegovu zenu.Baka Prase napravio sokantan video.

U danasnjim emisijama koje prate sta se desava sa javnim licnostima Premijera, Ekskluzivno, Grand News, Exkluziv, mozete pogledati u emisiji Premijera, pricu o novom fenomenu zvanom jutjuberi u kojem su predstavljeni danasnji popularni jutjuberi kao i sokantna ispovest jutjubera Baka Prase.Vladan Savic frontmen Magla benda izjavio da ne bi zeleo da mu ukradu telefon jer ima stvari koje ne bi voleo da vide drugi sto je i normalno jer svako ima pravo na svoju privatnost.Maja Marinkovic u emisiji Ekskluzivno, objasnila da su Janjus i njegova supruga stvoreni jedno za drugo,u istoj emisiji govore da je voditelj Milan Kalinic presao na K1 televiziju,ciji je vlasnik Zeljko Joksimovic,suprug voditeljke Jovane Joksimovic i tu se onda objasnjavaju neke stvari i veze iz proslosti koje mozete cuti u emisiji.Exkluziv mozete pogledati ovde.

Maja Mrinkovic objasnila kakvi su Janjus i njegova supruga.Milan Kalinic prelazi na drugu televiziju.Stevan Dragan sa svojim hitom osvaja region.Grand News cela emisija.Premijera cela emisija.Predlog knjige: Gospođicu Alans pronađene su u njihovom voljenom hotelu sa temperamentom u blizini Bloomsburija - čistom, vazdušnom objektu, pod velikim zaštitom provincijske Engleske. Uvek su sedeli tamo pre nego što su prešli velika mora i nedelju ili dve nežno su se premeštali po odeći, vodičima, trgovima mackintoshom, digestivnim hlebom i drugim kontinentalnim potrepštinama. Da u inostranstvu postoje prodavnice, čak i u Atini, nikada im nije palo na pamet, jer su putovanje smatrali ratom, a to će preduzeti samo oni koji su u potpunosti naoružani u prodavnicama sena. Gospođice Honeichurch, veruju oni, pobrinut će se da se uredno opremi. Kinin se sada može dobiti u tabloidima; papirni sapun bio je od velike pomoći za osvežavanje nečijeg lica u vozu. Luci je obećala, pomalo u depresiji. „Ali, naravno, znate sve o tim stvarima i imate gospodina Visea da vam pomogne. Gospodin je takav pripravnik. " Gospođa Honeichurch, koja je došla u grad sa svojom ćerkom, počela je nervozno da bubnja po futroli. "Smatramo da je g. Vise tako dobro da vas poštedi", nastavila je gospođica Catharine. „Nije svaki mladi čovek toliko nesebičan. Ali možda će kasnije izaći i pridružiti vam se. " "Ili ga njegov rad drži u Londonu?" rekla je gospođica Tereza, oštrije i manje ljubazne dve sestre. "Međutim, videćemo ga kada te vidi. Toliko dugo ga vidim. " "Niko neće videti Luci", umešala se gospođa Honeichurch. „Ne sviđa joj se.“ "Ne, mrzim vidovnjake", reče Luci. "Stvarno? Kako smešno! Trebao sam pomisliti da je u ovom slučaju— „Oh, gospođo Honeichurch, ne idete? Drago mi je što sam vas upoznao! " Pobegli su, a Luci je s olakšanjem rekla: "To je u redu. Upravo smo prošli kroz to vreme. “ Ali majka se nervirala. „Trebalo bi mi reći, draga, da sam nesimpatičan. Ali ne vidim zašto nisi rekao svojim prijateljima o Cecilu i završio s tim. Tamo smo sve vreme morali sedeti ograde i gotovo govoriti laži, a usudio bih se reći i to, što je najneugodnije. " Luci je imala puno toga za odgovor. Opisala je lik gospođice Alans: bili su takvi tračevi, i ako im neko kaže, vesti će biti svuda u bilo koje vreme. "Ali zašto to ne bi bilo svuda u bilo koje vreme?"
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 17.07.2020 Maja Marinkovic odgovorila za Janjusa i njegovu zenu.Baka Prase napravio sokantan video. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 17.07.2020 Maja Marinkovic odgovorila za Janjusa i njegovu zenu.Baka Prase napravio sokantan video. Reviewed by gledajte on July 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.