Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Promena glumaca u seriji Tate.Poslusajte savet kako pomocu hrane ostati zdrav.Respirator za avio industriju.

U danasnjem jutarnjem programu Jutro emitovanom na televiziji Prva 22.jul 2020 godine,mozete da pogledate neke od tema kao sto su javljanje putem video poziva Inspektora Radica - Milorada Damjanovica,koji je govorio o nacinu snimanja koji se sada desava na drugaciji nacin jer vise nema grljenja i cestitanja posle zavrsetka snimanja.Govorio je i o promeni glumacke ekipe pa ce tako umesto Filipa Juricica - Petra Malbasu, ce ubuduce glumiti Milan Kalinic.Pitanje je kako ce se odraziti promena glumaca na tok serije.Na sve nacine se u danasnje vreme pokusava ojacati imunitet i ostati zdrav pored korone virusa.U danasnjem jutarnjem programu Jutro na televiziji Prva,uzivo putem video poziva javila se prof.dr Tamara Milovanovic, gastroenterolog koja je objasnjavala kako hrana i desavanja u stomaku uticu na ceo organizam i kako to sve poboljsati i ojacati imunitet.Svi znamo da je i avio industrija tesko pogodjena zbog korone virusa,zbog toga u danasnjem jutarnjem programu gostovao je Zivko Mihajlovic, pilot, instruktor letenja u skoli "Links aviejsn" i saradnik odeljenja za kosmicka istrazivanja Ruske akademije prirodnih nauka, koji je objasnjavao kako izgleda u kokpitu gde ne moze da se drzi propisana distanca.Pored tog problema spominjao je i problem ponovnog ozivljavanja avio industrije i na koji nacin bi se to moglo.

Promena glumacke ekipe u seriji Tate.Kako pomocu stomaka ojacati imunitet?Postoji li respirator za avio industriju?Predlog knjige: "Oh, ne, nije ga videla. Bila je gore sa starom gospođom Beebe, ne sjećaš se, i otišla je ravno u crkvu. Ona je tako rekla. " George je ponovo bio tvrdoglav. „Moj otac“, reče on, „video ju je, i više volim njegovu reč. Zaspao je uz studijsku vatru i otvorio oči, a tu je bila i gospođica Bartlett. Nekoliko minuta pre nego što si ušao. Okrenula se da krene dok se on probudio. Nije razgovarao s njom. " Zatim su govorili o drugim stvarima - gnusnom govoru onih koji su se borili da dođu jedni do drugih, i čija je nagrada mirno odmaranje u naručju. Dugo su se vratili gospođici Bartlett, ali kada su to učinili njeno ponašanje izgledalo je zanimljivije. George, kome se nije svidjela svaka tama, rekao je: "Jasno je da zna. Onda, zašto je rizikovala sastanak? Znala je da je on tamo, ali ipak je otišla u crkvu. " Pokušali su da spoje stvar. Dok su razgovarali, Luci je pala na pamet neverovatno rešenje. Ona ga je odbila i rekla: "Kako kao Charlotte u poslednjem trenutku otkazati svoj posao zbog slabog nereda." Ali nešto u umirućoj večeri, u rijeci rijeke, u njihovom zagrljaju, upozorilo ih je da njene riječi ostanu bez života, a George je šapnuo: "Ili je to mislila?" "Mislim šta?" „Signorino, domaći faremo uno giro—“ Luci se nagnula prema naprijed i blago je rekla: „Lascia, prego, lascia. Siamo sposati. " "Scusi tanto, signora", odgovorio je tonom nežno i mahao konjem. „Buona sera - grazie.“ "Niente." Taksist se odvezao pevajući. "Šta misliš, George?"
Promena glumaca u seriji Tate.Poslusajte savet kako pomocu hrane ostati zdrav.Respirator za avio industriju. Promena glumaca u seriji Tate.Poslusajte savet kako pomocu hrane ostati zdrav.Respirator za avio industriju. Reviewed by gledajte on July 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.