Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 22.07.2020 Iza kulisa Amig Show,Katarina Grujic predstavila Mionicu.Smesni stihovi Indire Radic.

U danasnjim emisijama 22.jul 2020 godine, Premijera, Katarina Grujic predstavila je ovog puta Mionicu,mozete pogledati i sta se desavalo iza kamera u emisiji Amidzi sou koja je cela postavljena ovde.Gde ce ovog leta da letuju neke od javnih licnosti.U emisiji Ekskluzivno mozete da preslusate i pogledate najsmesije stihove pesama Indire Radic.Stefan Dimitrijevic poznatiji kao Leon sprema se za povratak na scenu sa novim imidzim.Govorio je o tome zbog cega ga nije bilo jedno vreme i sta planira u buducnosti.Emisiju Exkluziv mozete pogledati ovde.

Najsmesniji tekstovi pesama Indire Radic.Leon se vraca na scenu i preti mu tuzba od strane BubamareGrand News cela emisija.Premijera cela emisija.Predlog knjige: „Signorino, domaći faremo uno giro—“ „Ali na kraju će sve doći kako treba. On nas mora iznova graditi iz početka. Voljela bih, međutim, da se Cecil nije toliko cinično okrenula prema ženama. Po drugi put se dosta promenio. Zašto će muškarci imati teorije o ženama? Nemam pojma o muškarcima. I ja bih voleo da gospodin Beebe— ” "To biste možda željeli." „On nam nikada neće oprostiti - mislim, nikada nas više neće zanimati. Volio bih da nije toliko utjecao na njih u Vindi Corner-u. Volio bih da nije - Ali ako postupimo istinu, ljudi koji nas stvarno vole sigurno će nam se vratiti na duge staze. " "Možda." Zatim je rekao nježnije: „Pa, ponašao sam se istine - jedino što sam uradio - i ti si mi se vratio. Tako da verovatno znate. " Okrenuo se natrag u sobu. "Glupost sa čarapom." Odneo ju je do prozora, tako da je i ona videla sav pogled. Oni su se spustili na kolena, nevidljivi sa puta, nadali se i počeli da šapuću jedni drugima imena. Ah! to je vredelo; bila je to velika radost koju su očekivali i bezbroj malih radosti o kojima nikada nisu ni sanjali. Oni su ćutali. „Signorino, domaći faremo“ "Oh, smetajte tom čoveku!" Ali Luci se setila prodavca fotografija i rekla: "Ne, nemojte biti bezobrazni prema njemu." Zatim zadržavši dah, promrmlja: "Gospodine Željna i Šarlota, strašno smrznuta Šarlota. Koliko bi bila okrutna prema takvom muškarcu! " "Pogledajte svetla koja idu preko mosta." „Ali ova soba me podseća na Charlotte. Kako je užasno ostariti na način Charlotte! Da bi pomislila te večeri u županu da nije trebala čuti da je tvoj otac u kući. Jer bi me sprečila da uđem, a on je bila jedina živa osoba koja me je mogla smisliti. Nisi mogao da me stvoriš. Kad sam veoma srećna ”, poljubila ga je,“ sećam se koliko malo sve to visi. Da je Charlotte samo znala, zaustavila bi me da uđem, a ja bih trebala otići u glupu Grčku i postati zauvijek drugačija. " "Ali ona je znala", reče George; „Sigurno je videla mog oca. On je to rekao. "
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 22.07.2020 Iza kulisa Amig Show,Katarina Grujic predstavila Mionicu.Smesni stihovi Indire Radic. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 22.07.2020 Iza kulisa Amig Show,Katarina Grujic predstavila Mionicu.Smesni stihovi Indire Radic. Reviewed by gledajte on July 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.