Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 60 epizoda - Sofija se uznemirila.

Sesdeseta epizoda Igra sudbine 16.04.2020:Sa Sofijom se sastao Bruner i saopstio joj je svoj plan,u medjuvremenu su se pojavili,Matija i Zvonimir i tada su pocele da padaju sve maske,Sofija je zbog toga u soku.Kod Donke je dosla Marijana i pocela je da joj kuka posle cega ce je Donka smiriti i objasniti da ce sve biti u redu.Strahinju muci griza savest pa je zbog toga pozvao Adu,kojoj je objasnio da je zabrinut zbog Luke.Ada mu je zahvalna zbog tog saopstenja i zamolila ga je da joj pomogne.Cela epizoda 60 prikazuje se veceras 16.aprila 2020 godine u 21h ili tacnije posle serije Tate na televiziji Prva.
Predlog knjige: Rezultat ovog snošaja i trgovine. Ovaj odnos i saobraćaj upoznali su Filipince sa mnogim dodacima civiliziranog života mnogo pre dolaska Španaca. Njihovi poglavari i datote obučeni su u svilu i održavali su sjaj okoline; skoro čitavo stanovništvo primorskih plemena pisalo je i komuniciralo pomoću nastavnog plana; brodovi iz Luzona trgovali su najjače na Mindanao i Borneo, iako su proizvodi iz Azije dolazili kroz flote stranaca; a možda ono što jasnije od bilo čega drugog ukazuje na napredak koji su Filipinci postigli svojim komunikacijama sa spoljnim ljudima jeste upotreba vatrenog oružja. O ovome nema sumnje. Svugde u okolini Manile, na Lubang-u, u Pampangi, u mestu Cainta i Laguna de Bai, Španci su naišli na utvrde na kojima se postavlja mali top, ili „lantakas“. 10 Filipini su izgleda razumeli i umetnost bacanja topa i pravljenje praha. Prva fabrika oružja koju su osnovali Španci bila je zadužena za Filipince iz Pampange.
Igra sudbine 60 epizoda - Sofija se uznemirila. Igra sudbine 60 epizoda - Sofija se uznemirila. Reviewed by gledajte on April 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.